AK Parti’den Kılıçdaroğlu’na yanıt: Bunu mutfağından izleyeceksin

CHP lideri paylaştığı video ile büyük miktarlardaki paraların ABD’ye transfer edildiğini ifade etti. AK Parti’li Dağ bu ifadelere Twitter’dan karşılık verdi

Fotoğraf: Twitter

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, TÜRGEV ve Ensar vakıfları aracılığıyla yurt dışında kurulan başka bir vakfa büyük miktarda para aktarıldığını ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dağ, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu için “Bugün yine kendisine verilen görevi yerine getirdi” ifadelerini kullandı.

Paylaşıma çeşitli küpürler ve videolar da ekleyen ve “Kemal Kılıçdaroğlu adlı düşük kabiliyetlere sahip, silik şahıs, partisinde sözü geçmeyen bir grup başkanvekili iken, bir FETÖ klasiği olan kaset kumpası yoluyla CHP'yi ele geçirecek, FETÖnün sözcüsü olacak güce nasıl erişti?” diye soran Dağ şöyle devam etti:

Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ eliyle CHP'ye musallat edilen, FETÖ'nün sözcülüğünü yapmak için CHP'nin başına atanmış, iliştirilmiş bir projedir. Bunu bizzat Deniz Baykal CHP'sinin Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'in ağzından dinleyebilirsiniz.

İsveç merkezli Silk Road adlı bir enstitünün henüz 2008'de çizdiği gelecek senaryosunda, Baykal yerine Kılıçdaroğlu göreve geliyor.
- 2009'da İBB adaylığı,
- 2010'da kaset kumpası sonucunda genel başkanlık.
Senaryo gerçek oluyor. CHP'nin dönüşümü işte böyle başlatılıyor.
CHP'de ulusal güvenliği önceleyen etkin isimler ve kadrolar peyderpey tasfiye edilip partinin delege yapısı ele geçirilirken; parti marjinal sol düşünceye sahip, bölücü söylemlere ve kişiliklere sempati duyan birçok isimle dolduruluyor.
Bu sırada ise Kılıçdaroğlu boş durmuyor. Ulusal güvenliği ilgilendiren neredeyse tüm meselelerde Türkiye'nin yanında değil karşısında yer almayı kendisine adeta bir görev, bir minnet borcu addediyor; belki de bu yolla kendisini o koltuğa getirenlere bunun diyetini ödüyor.
- 7 Şubat 2012 MİT krizi: FETÖ'cü savcıları savunuyor.
- Dersanelerin kapatılması: FETÖ'nün yanında yer alıyor.
- 17-25 Aralık yargı kumpası: "Bunu devletin vicdanı yapmıştır." diyor.
- MİT tırları davası: Kumpası savunuyor, Türkiye'yi şikayet ediyor.
- FETÖ medyasına operasyon: Medya binaları önündeki eylemlere destek veriyor.
- 15 Temmuz hain darbe girişimi: FETÖ'cülerle ağız birliği içerisinde "tiyatro" söylemini kullanıyor. Her fırsatta "KHK'lılara", askerlere sahip çıkacağını ve haklarını iade edeceğini deklare ediyor.
- FETÖ medyasının tetikçileri Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan gibi isimleri mağdur gibi göstererek, miting alanında yoklama çekiyor.
- Türkiye ekonomik saldırı altındayken, dış basına malzeme vermek adına "Türkiye'de can ve mal güvenliği yok" diyor, “yatırımcı gelmesin”diye uğraşıyor.
- Danışmanları FETÖ'cü.
- Türkiye sınır ötesi harekâtlar ile terör örgütü PKK'yı kaynağında yok ederken, Kılıçdaroğlu CHP'si tezkerelere “hayır” diyecek kadar milli kimliğini ve benliğini kaybediyor.
- Demirtaş ve Kavala, Kılıçdaroğlu'nun ağzından bir gün olsun düşmüyor.

“Buna benzer sayılamayacak kadar çok şeyin temel sebebi şu: 27 Mayıs’tan bu yana tüm darbelerin sözcüsü olan CHP ve kadroları 15 Temmuz darbe girişiminde bulunan FETÖ’ye göre dönüştürülmüştür. Bu dönüşüm için ise bir figür gerekliydi” diyen Dağ, “İşte o isim, Kemal Kılıçdaroğlu'dur” ifadelerini kullandı.

Dağ şöyle devam etti:

Siyasi kariyerini FETÖ tezleriyle siyaset yapmaya adayan, kumpas mahsulü, FETÖnün Sözcüsü atanmış Genel Başkan Kılıçdaroğlu, 2014'te FETÖ'cülerin kanalında Cumhurbaşkanımız için kimlerin verdiği cesaretle "kaçacak" dediyse, şimdi yine onların cesaret vermesiyle "kaçacak" diyor. “Kaçacak” dediğin lider hiçbir zaman kaçmadı, her zaman milletinin yanında oldu. O lider ki, 15 Temmuz gibi bir günde milletine liderlik etti, "topunuz gelin" diyecek cesareti gösterdi. Peki ya sen? Bir zavallı gibi tankların arasından kaçtın, olanları evde izledin. Ve seni yine sahaya sürüyorlar.

“Cumhurbaşkanımız yine kazanacak”

Paylaşımında “Yalan, çamur ve iftira siyaseti yoluyla gündeme gelmek için her ne yaparsan yap, liderlik yapamayacak silik bir kişilik olduğunu gizleyemeyeceksin” ifadelerine yer veren Dağ, “Cumhurbaşkanımız yine kazanacak. Sen de bunu mutfağından izleyeceksin” diye yazdı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU