Akşener: Bu ülkenin pazarlıksız, hak edilmiş başbakanı olacağım

"Seçim yapılacak efendiler, milli iradeye el uzatanın başına neler geldiğini İstanbul’da İstanbullu belediye seçimleri gösterdi"

Fotoğraf: İYİ Parti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin seçimlerde birinci parti çıkacağı görüşünü dile getirerek “İnşallah ben de bu ülkenin pazarlıksız, hak edilmiş başbakanı olacağım" dedi. 

Akşener, İYİ Parti’ye İstanbul’da 100 bininci kişinin üye olmasıyla ilgili düzenlenen programda konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“İYİ Parti kurulmamış olsaydı?..”

Akşener burada şu değerlendirmeyi yaptı:

Şu an gözlerinizi kapatın, bu ülkede bu iyi ve cesur insanların iradesi, kararı olmayıp İYİ Parti kurulmamış olsaydı bugün ülkemizde ne konuşuluyor olacaktı? Bugün Türkiye’de bir umut varsa, 13. Cumhurbaşkanı’nın Millet İttifakı’nın adayı olacağına benim gibi herkes inanıyorsa, bu partili cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye’yi uçurumun eşiğine getirmiş bu sistemin bir seçimde gideceğine inanıyorsa, bu umudu sağlayan sizlersiniz.

“Bu ucube sistemi göndereceğiz, o irade bizde var. Sandıkta geldiler sandıkta gidecekler” diyen Akşener, “İnşallah ben de bu ülkenin pazarlıksız, hak edilmiş başbakanı olacağım” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri, yerel seçimleri hatırlatarak iktidara şu uyarıda bulundu:

Sizden bir şey istiyorum, Türkiye genelinde birinci parti çıkacağız. Seçime hazır ve nazır olacağız, seçmenin oyunu namusumuz bileceğiz. İktidar cirleklik yapmak için her şeyi yapıyor. Seçim yapılacak efendiler, milli iradeye el uzatanın başına neler geldiğini İstanbul’da İstanbullu belediye seçimleri gösterdi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU