Behzat Ç.'nin yeni fragmanındaki detay: Melih Gökçek bile gitti...

Yeni bölümleri 25 Temmuz'da BluTV'de yayınlanacak dizinin fragmanında Behzat Ç. karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu'nun Cinayet Büro'ya geri döndüğü ancak pek çok şeyin değiştiği görülüyor

Polisiye dizi Behzat Ç., 6 yıl aranın ardından sevenleriyle buluşuyor.

Yeni sezonu 25 Temmuz’da BluTV’de yayınlanacak dizinin yapımcılığını İnter Medya üstleniyor. 

Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğuna Serdar Akar’ın oturduğu, başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı dizinin kadrosunda Nejat İşler, Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu ve Kadir Çelik gibi isimler bulunuyor.

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

 

Behzat Ç.'nin yeni fragmanında Cinayet Büro'ya dönen Erdal Beşikçioğlu'nun pek çok şeyi bıraktığı gibi bulamayışı sonrasında "Melih Gökçek bile gitti" sözü öne çıkıyor. 

Eski sezon bölümlerinde de zaman zaman politik göndermeler yapılan dizinin bir önceki fragmanında 15 Temmuz ve KHK'lıların (Kanun Hükmünde Kararname ile İhraç Edilen Kişiler) durumuna atıflar yapılmış, Hayalet'in de KHK'lı olduğu gerekçesiyle görevden alındığı görülmüştü.

2010'da yayınlanmaya başlayan ve 3 sezon boyunca en çok ses getiren yapımlar arasında yer alan "Behzat Ç. : Bir Ankara Polisiyesi"nin yeni sezonu, 40'ar dakikalık 9 bölümden oluşacak.

 

Independent Türkçe

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU