Chris Hemsworth protez penisiyle Thor'un çekicini evinde yan yana sergiliyor

Aktör rol aldığı filmlerde kullandığı nesneleri şöminesinin üstüne koymuş

Chris Hemsworth, Tatil Zamanı'nda Stone Crandall karakterini canlandırmıştı (New Line Cinema)

Avustralyalı ünlü aktör Chris Hemsworth, 2015'te rol aldığı Tatil Zamanı (Vacation) için hazırlanan protez penisi evinde Thor'un çekiciyle yan yana sergiliyormuş. 

This Morning programının sunucuları Phillip Schofield ve Holly Willoughby'ın sorularını yanıtlayan Oscar ödüllü makyöz Matthew Mungle, Marvel yıldızının set için hazırlanan penisi evine götürdüğünü söyledi. 

Kariyeri boyunca birçok filmde yer alan 38 yaşındaki aktör esas olarak Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Thor karakteriyle dünya çapında ün kazanmıştı. 

 

 

Sunucu Willoughby'ın, Hemsworth'ün yapay penisten epey memnun olduğunu söylemesi üzerine Mungle programda şu ifadeleri kullandı:

Prodüksiyon penisi çerçeveleyip aktöre verdi ve onu şöminesinin üstüne, Thor'un çekicinin yanına koydu. Böylece iki çekici bir araya getirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sunucular, Mungle'ın esprisi üzerine kahkahalarını tutamadı. 

Hemsworth kendisine hediye edilen nesneyle gurur duyduğu için onu sergilemekten çekinmemiş. 

Hollywood'un en yetenekli makyaj sanatçılarından biri olan Mungle bugüne kadar birçok dizi ve filmde kullanılması için protez parçalar üretti. 

Mungle; Drakula (Bram Stoker's Dracula), Schindler'in Listesi (Schindler's List) ve Edward Makaseller (Eward Scissorshand) gibi filmlerde The Big Bang Theory, Shamless ve Six Feet Under gibi dizilerde yer aldı. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Digital Spy

DAHA FAZLA HABER OKU