Ümit Özdağ, Soylu ve Davutoğlu'na seslendi: Ankara'da gara bomba nasıl geldi?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ açıklamasında "Haziran-Kasım 2015 arasında olduğu gibi kamuoyunu manipüleye yönelik bir sürece mi hazırlanıyorsunuz?" diye sordu

Fotoğraflar: AA Kolaj: Independent Türkçe

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na seslendi.

Bakan Soylu'nun "Yeni Soros’u bekliyoruz. Yeni Soros’un Kavala’larını bekliyoruz. 15 Temmuz’da tamamlayamadığımız işi tamamlayacağız" ifadesini hatırlatan özdağ "Eksik kalan neydi, açıkla… Suça hazırlık varsa neden şimdi hareket geçmiyorsunuz?" diye konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Süleyman Soylu pimi çekilmiş bir el bombası gibidir"

Özdağ şöyle devam etti:

Yoksa ekonomiyi kurtaramadık. Kurtarma ihtimalimiz de yok onun için bir seçim mühendisliği yaparak Haziran-Kasım 2015 arasında olduğu gibi kamuoyunu manipüleye yönelik bir sürece mi hazırlanıyorsunuz? Süleyman Soylu Türkiye’nin milli güvenliği için tehdit haline gelmiştir. Süleyman Soylu pimi çekilmiş bir el bombası gibidir. Yapmış olduğu açıklamalar Türkiye’nin güvenliğini sağlamaya yönelik değil aksine Türkiye’de politik istikrarı tahrip edici açıklamalardır.

Konuşmasında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na da çağrı yapan Özdağ, “Haziran-Kasım arasında ne oldu? Davutoğlu’nun 'Konuşsam sokağa çıkamazlar' derken verdiği 4 isimden biri Soylu'ydu. Ankara’da gara bomba nasıl geldi? Siz cevabı biliyorsunuz. Halka cevabı söylemek zorundasınız" ifadelerini kullandı.

Göçmen sorununa da değinen Özdağ "Eğer ülkemize gerçekleştirilen göç kalıcı olur ve yeni göçler engellenmezse demografik yapımız değişecek" diye konuştu.

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU