Yeni Yüzüklerin Efendisi dizisini izlemeye davet edilen Tolkien hayranları ilk görüşlerini paylaştı

Bir izleyici, "Kesinlikle aklımı başımdan aldı" dedi

Yüzüklerin Efendisi'nin (Lord of the Rings) tutkulu hayranları, özel bir ön gösterimde ağırlandıktan sonra yeni televizyon dizisi hakkındaki görüşlerini paylaşıyor.

Prime Video, JRR Tolkien tutkunlarını, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri (The Lord of the Rings: The Rings of Power) adlı yakında çıkacak dizinin gösterimine davet etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni dizi eylülde çıkınca 8 bölüm olarak yayımlanacak. Yüzüklerin Efendisi'nde yaşananların öncesini anlatacak dizinin şubatta yayımlanan fragmanını izleyiciler "inanılmaz", "dudak uçuklatıcı" ve "muhteşem" ifadeleriyle selamlamıştı.

Bununla birlikte, Orta Dünya hayranları diziden görüntüleri izlemek için oturmadan önce gergindi. Ancak bu gerginlik kısa sürede heyecana yol açtı ve hayranlar dizinin yanı sıra dizinin sorumluları J.D. Payne ve Patrick McKay'i de övdü.

@tolkienprof, "@LOTRonPrime ekibi geçen hafta internetteki bir grup diğer Tolkien meraklısıyla beraber beni #RingsofPower dizisinden bazı sahnelerin ön gösterimine katılmaya ve dizi sorumlularıyla buluşmaya davet etti" diye yazdı.

Kullanıcı şunları ekledi:

Şunu söylemeliyim ki, onlarla tanıştıktan sonra dizinin ÇOK iyi ellerde olduğunu hissediyorum. Bu diziyi yapanlar Tolkien'i tanıyor ve onu anlıyor ve bu konuda tamamen tutkulular.

@tolkienprof'a göre, dizi sorumlularının Orta Dünya hakkındaki bilgisi "onların hayranlığına dair en çılgın beklentilerini aştı".

Başka bir hayran, Dr. Maggie Parke, dizi sorumlularının "en iyilerimize ayak uydurduğunu" söyledi ve şunları belirtti:

Tutkuları ve bilgileri bana bizden birilermiş gibi hissettirdi, bu işten anlıyorlar. Çok iyimser hissediyorum!

Bu arada, @tolkientalkbR "Gördüklerimizden çok memnunuz" derken, TikTok kullanıcısı @knewbettadobetta şöyle ekledi: Diziyle ilgili endişeleri olanlar "korkularına elveda demeli".

 

Prime Video

Galadriel ve Elrond, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nde (Prime Video)

 

@knewbettadobetta "Tolkien hayranları olarak bizler emin ellerdeyiz!" dedi ve ekledi:

Beklentilerimin ötesinde, kesinlikle aklımı başımdan aldı. Daha fazlasını görmek için sabırsızlanıyorum; kelimeler yetersiz.

 

 

Peter Jackson'ın Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) üçlemesinden binlerce yıl öncesinde geçen yeni dizi, 2017'den bu yana yapım aşamasında. Prime Video, dizinin haklarını 250 milyon dolara satın almıştı.

Güç Yüzükleri'nin başrollerinde Morfydd Clark, Cynthia Addai - Robinson, Joseph Mawle, Lenny Henry ve Peter Mullan yer alacak.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU