Las Vegas kumarhanesi binlerce çalışanını 5'er bin dolar ikramiyeyle şaşırttı

Salona mor renkli konfeti yağarken birçok çalışanın sevinçten zıpladığı ve birbirine sarıldığı anlar görüntülendi

Las Vegas'taki The Cosmopolitan kumarhanesinin çalışanları kutlama yaptı (AP)

Las Vegas'taki The Cosmopolitan kumarhanesinin çalışanları, genel müdürleri 5 bin 400 çalışanın her birine 5 bin dolarlık sürpriz bir ikramiye verileceğini açıklayınca kutlama yapmaya başladı.

Duyuru çarşamba günü, yakında el değiştirecek olan kumarhane ve resort otelin çalışanları için gündüz vakti düzenlenen bir kutlama etkinliğinde yapıldı.

Resort otelin CEO'su Bill McBeath, kutlama etkinliğinde kumarhane çalışanlarını Kovid'e rağmen "gençlik ve hayat dolu markalarını" korudukları için takdir etti. Daha sonra da 5 bin dolarlık ikramiyeyi duyurdu.

Çalışan kafeteryasında 9 yıldır aşçılık yapan Edgar Rives "Bu inanılmaz!" dedi.

Büyük bir sürpriz.

Salona mor renkli konfeti yağarken birçok çalışanın sevinçten zıpladığı ve birbirine sarıldığı anlar görüntülendi. Kutlamada bir büfe de vardı.

The Cosmopolitan'ın İnsan Kaynakları Müdürü Daniel Espino "Her gün fark yaratan sizlersiniz" dedi.

İster oda temizleyin, ister yemek pişirin, ister kumarhanede kart dağıtın, ister içecek servisi yapın, ister resepsiyonda durun.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Nevada Independent'ın olayın ardından yaptığı habere göre, ikramiyelerin toplam maliyetinin 26 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

Resort otel ve kumarhanenin işletmesini devreden Blackstone emlak grubundan yöneticilerin de etkinliğe katıldığı bildirildi. Grup yakın zamanda The Cosmopolitan'ın işletmesini 1,62 milyar dolara MGM Resorts'a satmıştı.

Fakat The Nevada Independent'ın haberine göre, yatırım yönetimi şirketi arsanın ve tesisin mal sahibi olmaya devam edecek.

Üç bin odası ve iki kulesiyle The Cosmopolitan, yine MGM'ye ait olan ve Strip bulvarında yer alan iki diğer mülkün, Bellagio ile çok tesisli City Center kompleksinin arasında.

The Associated Press'ten de yararlanılmıştır.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU