Ed Sheeran çocukluk aşkı Cherry Seaborn'la evlendiğini doğruladı

Çift 2015’ten beri birlikte

Sheeran ve Seaborn 11 yaşındayken okulda tanışmıştı (Instagram) 

Ed Sheeran aylarca süren spekülasyonların ardından çocukluk aşkı Cherry Seaborn'la evlendiğini doğruladı.

Ünlü şarkıcı yeni albümü No 6 Collaborations Project’in piyasaya çıkması üzerine, Charlamagne Tha God adıyla bilinen ABD'li radyo sunucusuyla yaptığı YouTube röportajında ​​haberi verdi.

Röportaj sırasında sunucu, Eminem ve 50 Cent’le düet yaptığı “Remember the Name” şarkısındaki; “Bu şarkının sözleri nasıl çarpıtılacak izle/Karım kırmızı giyer ve ruj sürmeden daha güzeldir” sözlerinin anlamını sordu.

 

 

Yirmi sekiz yaşındaki şarkıcı, “Aslında bu sözler ben ve Cherry evlenmeden önce ortaya çıktı. Ama şarkının çıktığı noktada evlenmiş olacağımızı biliyordum. Bunu duyanların ‘Ah! Evlilermiş’ diyeceğini de biliyordum” diye konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sheeran ve Seaborn'un ilişkisiyle ilgili söylentiler ilk kez Şubat 2019'da, çiftin aralıkta Suffolk'taki evlerinde evlendiğine dair haberlerle ortaya çıkmıştı.

Röportajın ilerleyen kısımlarında Sheeran eşine duyduğu sevgiden bahsederek “kendisiyle ilgili yanlış olduğunu düşündüğü her şeye rağmen” Seaborn'un onunla olmayı seçtiğini söyledi.

“Best Part of Me” şarkısını değerlendiren ünlü müzisyen şöyle devam etti:

Her sabah Cherry’le uyanıyorum ve ‘Neden benim gibi biriylesin? Kelimenin tam anlamıyla istediğin kişiyle birlikte olabilirsin ama beni seçtin’ diyorum. Bunu gerçekten şaşırtıcı buluyorum.

Sheeran ve Seaborn 11 yaşındayken okulda tanışmıştı. Üç yıllık birlikteliğin ardından çift Ocak 2018’de nişanlandıklarını duyurmuştu.

Şubat 2018’de Sheeran'in parmağında bir yüzükle görülmesinin ardından çiftin evlendiğine dair dedikodular çıkmış ve ünlü şarkıcı bunun aslında nişan yüzüğü olduğunu söylemişti.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Çağla Üren

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU