Heard-Depp davasında ifade verirken gaz çıkardığı iddia edilen tanığın videosu viral oldu

Video, TikTok'ta 74 binden fazla kez görüntülendi

Gina Deuters'ın kendisinden önce ifade verenlerin söylediklerini internetten dinlemesi mahkeme salonundan çıkarılmasına neden olmuştu (AFP)

Hollywood yıldızı Johnny Depp'in Amber Heard'e açtığı iftira davasında ifade veren tanıklardan birinin mahkeme salonunda sesli biçimde gaz çıkardığı iddia edilen anlar sosyal medyada viral oldu. 

Tanık Gina Deuters viral olan görüntünün kameraya yansıdığı sırada, 14 Nisan'da Amber Heard'ün Depp'e yönelttiği iddialar hakkındaki soruları yanıtlıyordu. Ünlü aktris, Depp'in kendisine uyguladığı şiddet nedeniyle yüzündeki morlukları kremle kapatmak zorunda kaldığını iddia etmişti. 

Videoda söz konusu tanığa, bahsi geçen kremin nasıl göründüğü soruluyor. Deuters cümlesini kurmaya hazırlanırken gaz çıkarma sesi duyuluyor ve, "Özür dilerim, bunu ben yaptım" diyor. 

 

 

TikTok'ta 74 binden fazla kez görüntülenen videoya yorum yapanlardan biri, "Kadını sevdim, yaptığını sahiplendi" diye yazdı. Bir diğeriyse, "Bu sandalye sesiydi. Birisi gaz çıkarma sesini üstüne eklemiş. Yine de komik" ifadelerini kullandı. 

Bir başka kullanıcı da, "Olaydan sonra Johnny'nin yüzündeki ifadeyi görmek isterdim" dedi. Görüntülerin gerçek olmadığını belirten bir başka kullanıcıysa, "Bu gaz çıkarma asılsız" diye yazdı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Videonun sahte olup olmadığından emin olamayan kullanıcılar da, "Gerçekten gaz çıkardı mı?" diye sordu. 

Depp'in çalışanlarından Stephen Deuters'ın eşi olan Gina Deuters'ın tanıklığı düşürülmüştü. Yargıç Penny Azcarate, Deuters'a ifade vermeden önce diğer tanıkların söylediklerini internetten izleyip izlemediğini sormuştu. Deuters izlediğini söylediğindeyse tanıklığı iptal edilmiş ve mahkeme salonundan çıkarılmıştı. 

Deuters tanıklığı iptal edilmeden önce Depp'in alkol ve uyuşturucu kullanımına yönelik soruları da yanıtlamıştı. Tanık, herhangi bir madde kullandıktan ya da içki içtikten sonra aktörün saldırgan davrandığını görmediğini söylemişti. 

Mahkeme salonundan çıkarılmadan önce Deuters, Depp'le ilk kez 2005 yapımı Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nın (Charlie and the Chocolate Factory) setinde tanıştıklarını dile getirmişti. Deuters, Heard'le de ilk kez 2011'de vizyona giren Tutku Günlükleri'nin (The Rum Dairy) çekimlerinde karşılaşmıştı. 

Tanık zamanla Heard'le yakın bir bağ kurduğunu birlikte alışveriş yaptıklarını ifade etmişti. 

 

Independent Türkçe, Marca, Sports Keeda

DAHA FAZLA HABER OKU