Avustralya'da cinnet: Sevgilisi ve arkadaşını bıçakla öldüren kadın, sevgilisinin cinsel organını kesti

Polis, zanlıya iki kişiyi öldürmekten suçlamalar yöneltti

İddiaya göre Jasmine Everleigh, sevgilisini ve arkadaşını öldürmeden önce sevgilisinin cinsel organını kesmiş (7News)

İddiaya göre bir kadın, kaotik saldırıda sevgilisini ve onun arkadaşını ölümcül şekilde bıçakladıktan sonra sevgilisinin cinsel organını kesti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

44 yaşındaki Jasmine Everleigh, perşembe erken saatlerde cinnet getirip 59 yaşındaki partneri Samir Esbeck'i ve partnerinin 61 yaşındaki arkadaşı Sarkis Abboud'u bıçaklayarak öldürmekle suçlanıyor.

Avustralya'nın 7NEWS gazetesi, Everleigh'in 10 yıllık partneri Esbeck'i bıçakladıktan sonra adamın cinsel organını kestiği iddiasını bildirdi.

Esbeck, Melbourne'ün Brunswick semtindeki apartman dairesinde olay yerinde hayatını kaybederken, Abboud ise hastaneye kaldırılırken öldü.
 

çiftecinayet1.jpg
Brunswick'teki çifte cinayetin kurbanlarından biri ve iddiaya göre Everleigh tarafından cinsel organı kesilen Samir Esbeck (7News)​​​​​​​


Everleigh, sabah işe gitme saatine çok az zaman kala, olay yerinin yakınlarındaki Calton banliyösünde bir tramvayda polis tarafından gözaltına alındı. Kadının da kollarında kesikler olduğu tespit edildi. Polis, hastaneye kaldırılan Everleigh'i daha sonra sorgulayarak cuma günü kadına iki cinayet suçlaması yöneltti.

Komiser Yardımcısı Vekili Mick Frewen yerel medyaya şunları söyledi:

Everleigh'in kanaması vardı ve üzerinde de epey fazla kan bulunuyordu.

Abboud'un kızı ise hayatını kaybeden babası için yürek burkan bir veda paylaştı. Christine Abboud sosyal medyada şunları yazdı:

Hiç kimse böyle bir acıyla bırakılmayı hak etmiyor. Babam benim kahramanımdı, sevgi dolu bir koca ve ailesi için de bir kardeşti.

Onu bir daha görmeyeceğimi bildiğim için kalbimin bomboş olduğunu hissediyorum... Seni seviyorum baba.

 

çiftecinayet.jpg

Brunswick'teki çifte cinayetin kurbanı Sarkis Abboud (7News)


Bildirilenlere göre Everleigh, bıçaklama olduğu iddia edilen olayın ardından eli bir tişörte sarılı halde, üstsüz bir şekilde sokakta sutyenle yürürken güvenlik kameralarında görüldü. Kadının ayakkabılarının da kanla kaplı olduğu belirtildi.

Everleigh'in bıçaklama olduğu iddia edilen olayının gerçekleştiği bölgenin yakınlarındaki birkaç sokak ve ara sokaktan koşarak geçtiği, ardında da kan izleri bıraktığı söylendi.

Polis, Everleigh ve Esbeck'in dairede birlikte yaşadığını düşünüyor ve hâlâ bıçaklama olduğu iddia edilen olaydan önce yaşananları bir araya getirmeye çalışıyor.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU