Siyasi liderlerden "Anneler Günü" paylaşımları

Liderler, Twitter hesaplarından 8 Mayıs'ı kutladılar

Fotoğraflar: AA

Siyasi parti liderleri 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından mesaj yayımladılar.

Liderlerin mesajları şöyle:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Atatürk'ümüzün annesi Zübeyde Hanım ve kahraman şehitlerimizin, gazilerimizin anneleri başta olmak üzere; Bana dünya tatlısı torunlarımı armağan eden güzel kızım, aramızda olan, olmayan tüm annelerimiz... #AnnelerGünü'müz kutlu olsun.

CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu: Selvi Hanım’ın, ailemizin iki yeni üyesinin annesi Mine’nin, kızım Aslı’nın #AnnelerGünü kutlu olsun. Güzel ülkemizin güzel anneleri, gününüz kutlu olsun.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Beni dünyaya getiren Memnune annemi, beni muhabbetle büyüten Sefure annemi, hayatımı güzelleştiren eşimin annesi Refia annemi rahmetle anıyor; bana babalık ve evlat sevgisini tattıran kıymetli eşim ve tüm şehit anaları başta olmak üzere bütün annelerin #AnnelerGününü kutluyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) lideri Ali Babacan: Annem Güner Babacan ve eşim Zeynep başta olmak üzere, yüreğinde anne sıcaklığı taşıyan herkesin #AnnelerGünü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Bu vesileyle, aramızdan ayrılan anneleri minnetle anıyor, evlatlarını kaybeden annelere sabırlar diliyorum.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Her anne, her evladın gönlünde vazgeçilmez bir yere sahip... Annem her aradığında heyecanlanırım. Çünkü anne arayınca akan sular durur. Tüm annelerimizin günü kutlu olsun.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal: Sosyal medya hesabından “Annelerde kırık kalpleri yapıştıran, sihirli bir tutkal vardır. Mucizedir anneler... Başta Şehit Anneleri olmak üzere tüm annelerin, anne adaylarının #annelergunu kutlu olsun.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Bugün Anneler Günü. Aslında bütün günler annelerin olmalıdır. Her anne güzeldir, her anne özeldir, her anne sıcaklığın özüdür, her anne fedakarlığın ve merhametin övüncüdür. Annesiz hayat, hayatsız insan muhal bir hayaldir. Anne gönül dünyamızın, fani ömrümüzün gülzarıdır.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da yazılı bir mesaj yayımladı:

Sevgi, emek, fedakârlık, merhamet gibi yüce hasletlerin sembolü olan annelerimizin, Anneler Günü’nü tebrik ediyorum. Annelere kıymeti “cennetin annelerin ayakları altında olduğunu belirterek gösteren bir medeniyetin mensupları olarak bizler için annelerimiz müşfik bir sığınaktır.

Günlük yaşam mücadelesi içinde annelerin hayır dualarının, en önemli güç kaynaklarımızdan biri olduğunu asla unutmamalı, layık oldukları hürmet ve sevgiyi onlardan eksik etmemeliyiz.

Başımızın tacı annelerimizden dileğimiz de evlatlarının, ülkemizin, milletimizin üzerinden hayır dualarını ve emeklerini eksik etmemeleridir. Her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden, ömürlerini ailelerine vakfeden annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU