Babacan: Türkiye’nin bütün demokratlarına sesleniyorum; gelin, hep beraber kazanalım

Babacan, “Altılı masanın adayı büyük bir zafer kazanacak” ifadelerini kullandı

Fotoğraf: DEVA Partisi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Türkiye’nin tüm demokratlarına sesleniyorum. Sosyal demokrat arkadaşıma, muhafazakâr demokrat arkadaşıma, liberal demokrat arkadaşıma, milliyetçi demokrat arkadaşıma sesleniyorum. Gelin, DEVA Partisi’nde birleşelim” dedi.

Babacan, İstanbul’da katıldığı bir iftar programında konuştu.

Partisinin kendi logosuyla seçimlere gireceğini bir kez daha vurgulayan Babacan, şu ifadeleri kullandı:

Sokaklar sandık gününü iple çekiyor. Sokağın sesi ‘DEVA Partisi’ diyor. Bu güveni boşa çıkarmamak için canla başla çalışmak zorundayız. DEVA Partisi seçimlere, kendi adıyla sanıyla, şanıyla namıyla, her alanda hazırladığı çözümlerle oy pusulasında kendi logosuyla girecek. O kurtuluş gününde mührü damlaya öyle bir basacağız ki Ankara’da Beştepe’de birileri yerinden zıplayacak.

“Adaletin olmadığı tek bir yola dahi girmeyeceğiz”

“Adaletin, merhametin yere düşürülmesine izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullanan Babacan, “Türkiye’yi öfkeye teslim etmeyeceğiz. Türkiye’yi ‘rövanşların ülkesi’ yapmayacağız. Ülkemize hep beraber sahip çıkacağız, sahipsiz bırakmayacağız. Adaletin olmadığı tek bir yola dahi girmeyeceğiz. Demokrasimizi güçlendireceğiz” dedi.

Babacan demokratlara şöyle seslendi:

Türkiye’nin tüm demokratlarına sesleniyorum. Sosyal demokrat arkadaşıma, muhafazakâr demokrat arkadaşıma, liberal demokrat arkadaşıma, milliyetçi demokrat arkadaşıma sesleniyorum. Gelin, DEVA Partisi’nde birleşelim. Gelin, tam demokrasinin bayrağını hep beraber göndere çekelim. Gelin, hep beraber kazanalım. Türkiye olarak kazanalım.

“Altılı masanın adayı büyük bir zafer kazanacak”

Meclis seçimlerinde DEVA Partisi’nin büyük bir zafer kazanacağını belirten Babacan, “Cumhurbaşkanı seçimlerinde altılı masanın adayı büyük bir zafer kazanacak. Bu iş çözülecek. Biz, altılı masada demokrasimizi kurtarmak için el ele verdik. Türkiye’yi Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçireceğiz. Türkiye’yi, sağ salim barış, özgürlük ve adalet limanına ulaştıracağız. Sandıklara hep beraber sahip çıkacağız” diye konuştu.

Babacan şöyle devam etti:

“Seçimlerden sonra tüm dünya Türkiye’yi konuşacak, tüm dünya DEVA Partisi’ni konuşacak. Türkiye’nin yıldızı parlayacak. Bu açlık, bu yoksulluk, bu adaletsizlik, bu umutsuzluk bitecek. Tüm Türkiye’nin yüzü gülecek.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU