Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mirasını reddetti

"Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız"

Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak'ta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti / Fotoğraf: Instagram

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu 27 Ocak'ta uğradığı silahlı saldırıda kaybeden sunucu Ece Erken, reddi miras kararı aldığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak'ta Bakırköy'de ortağı olduğu balıkçıda uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirmişti.

Instgram'dan duyurdu

Ece Erken, eşinin ölümünün ardından aldığı kararı Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

Erken, "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hâlâ görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla" ifadesini kullandı.

Evinin kiralanmasına tepki göstermişti

Ece Erken, geçen günlerde Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun evinin izinsiz kiraya verildiğini söylemişti.

Tepkisini sosyal medya hesabından dile getiren sunucu, “Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse, en az katiller kadar ifşa olacak! Ama hayat ne garip, bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız” mesajını paylaşmıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU