Kraliyet biyografisi yazarı: Prens Harry akıl sağlığını korumak için MI6'ten destek aldı

Tina Brown, Sussex Dükü'nü terapiye yönlendiren kişinin eski sevgilisi Cressida Bonas olduğunu öne sürdü

Eşi Meghan Markle'la birlikte ABD'ye taşınan Prens Harry, "Benim evim artık Birleşik Krallık değil, ABD" demişti (Reuters)

Eski Vanity Fair editörü Tina Brown, yeni kitabında Prens Harry'nin Birleşik Krallık'ın istihbarat servisi MI6'ten akıl sağlığı tavsiyeleri aldığını iddia etti.

The Palace Papers: Inside of the House of Windsor, the Truth and the Turmoil (Saray Belgeleri: Windsor'daki Evin İçyüzü, Gerçek ve Çalkantı) adlı kitapta, Sussex Dükü'nün eski sevgilisi Cressida Bonas'ın tavsiyesi üzerine MI6'te görev yapan terapistlerden destek aldığını öne sürdü.

Kraliyet ailesi üzerine biyografi çalışmalarıyla tanınan Brown, kimliğini açıklamadığı bir kaynağın kendisine şunları söylediğini savundu:

İnanılmaz derecede gizli çalışabilecek ve hayatınızın bir kamuya açık tarafı bir de mahrem tarafı olduğunu anlayabilecek birine ihtiyaç duyulmuştu. MI6'teki terapistlerse işte tam bu özellikte.

Mayıs 2012'de birlikte olmaya başlayan çift Nisan 2014'te ayrılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yazar, Harry'nin ayrıldıktan sonra Bonas'a "Sana hayranım. Her şeyin gönlünce olmasını dilerim ve kendi sorunlarımla yüzleşip destek almamı sağladığın için de sana teşekkür ederim" ifadelerinin yer aldığı bir mektup gönderdiğini de iddia etti.

Bonas, Prens Harry ve Meghan Markle'ın Mayıs 2018'deki düğününe de davet edilmişti.

The Palace Papers: Inside of the House of Windsor, the Truth and the Turmoil, son 25 yıldaki ihanetleri, aşkları ve kraliyet ailesini sarsan skandalları anlatıyor.

Brown, daha önce 2007'de de The Diana Chronicles (Diana Günlükleri) adlı bir kitap yayımlamış, Galler Prensesi Diana'nın hayatını ve trajik ölümünü anlatmıştı.

Yazarın son kitabı 26 Nisan'da okurlarla buluşacak.



Independent Türkçe, Mirror, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU