Nicolas Cage söylentileri açıklığa kavuşturdu: Çift başlı yılan ve yarasa mağarası satın aldı mı?

Ünlü aktör, 14 yıl aradan sonra ilk kez bir talk show katıldı

Yılanına bakmakta zorlanan Nicolas Cage onu, ABD'nin New Orleans şehrindeki Audubon Hayvanat Bahçesi'ne vermiş (Fotoğraflar: AP - Instagram/Audubon Institute)

Hollywood yıldızı Nicolas Cage, komedyen Jimmy Kimmel'ın programına 21 Nisan'da konuk oldu ve hakkındaki iddialara açıklık getirdi. 

58 yaşındaki aktöre dair bugüne kadar birçok sıradışı söylenti gündem oldu. Bunlardan bir tanesinde Cage'in kumarhanede 20 dakikada 20 bin dolar kazanıp bunu Bahamalar'da bir yetimhaneye bağışladığı ve sonrasında kumarı sonsuza dek bıraktığı iddiası da vardı. 

Kendisine "pislik" diyen bir kargasının ve iki başlı bir yılanının olduğu da Cage hakkındaki diğer söylentiler. İddiaya göre yönetmen Werner Herzog iki başlı yılanı Kötü Polis'te (Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans) oynatmak istemiş. 

Amerikalı komedyen Jimmy Kimmel yıllar sonra televizyona çıkan Cage'i yakalamışken ona söz konusu hikayelerin bir kısmına dair sorular yöneltti. 54 yaşındaki komedyen iddiaların uydurma olup olmadığını öğrenmek istedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cage, Kimmel'ın sorusuna, "Çift başlı bir yılana sahip olmam beni inanılmaz derecede tuhaf mı yapıyor?" diyerek yanıt verdi. Aktör çift başlı kartallarla ilgili uğursuz bir rüya gördükten sonra yılan almaya karar vermiş. 

Yılana ad koymayan Cage, "Sürüngenler bizi gerçekten umursamıyor. Onlara ad vermemizi istemiyorlar. Onların dünyasına ait değiliz" dedi. Yılanının iki başının da farklı karakterlere sahip olduğunu ve kavga ettiğini dile getiren aktör, canlıya bakmak zorlaştığında onu bir hayvanat bahçesine vermiş. 

Cage yılanı 80 bin dolara satın almış. Aktör yetimhane hikayesinin de doğru olduğunu belirtti. 

 

 

Kimmel ayrıca Cage'e bir yarasa mağarası satın alıp almadığını sordu. Cage iddianın ortaya çıktığı dönemdeki eşiyle birlikte çıplak biçimde şarap içebileceği bir yer baktığını ancak sonra orayı almadığını ve içinde de hiç yarasa olmadığını söyledi. 

Aynı gün The Kelly Clarkson Show'a da katılan aktör, 2021'de evlendiği Riko Shibata'yla birlikte bir kız çocuğu beklediklerini de açıkladı. Kızına, Lennon Augie adını vereceğini söyleyen Cage, "Ona kısaca Lenny diyeceğim" dedi.

Bugüne kadar 5 kez evlenen aktörün Weston ve Kal-el adlarında iki çocuğu daha var. 

 

Independent Türkçe, AVClub, Page Six, The Cut

DAHA FAZLA HABER OKU