Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak: Sıkıysa gelin, öldürün beni!

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, ultrAslan taraftar grubunun yarın görülecek tedbir davasına gideceğini açıklaması üzerine, "Burası dağ başı değil, Galatasaray. Kim oluyor bunlar? Sıkıysa gelin. Ben gidiyorum. Öldürün beni" dedi

Hayri Kozak

Galatasaray'ın temmuz ayı divan toplantısı sırasında sarı-kırmızılı camianın önemli isimlerinden Hayri Kozak, kürsüye çıkarak sarı-kırmızılı takımın taraftar grubu ultrAslan'a sert tepki gösterdi.

UltrAslan'ın yönetim kurulunun idari açıdan ibra edilmemesiyle ilgili alınan tedbir kararına yapılan itirazın duruşmasına katılacağını açıklamasının ardından Divan Kurulu üyelerinden Hayri Kozak, yarın mahkeme için oraya gideceğini açıklayarak şöyle konuştu:

Buradaki taraftarlar oraya gelecek mi, gelmeyecek mi göreceğiz. Hadi bakalım. Sıkıysa gelin. Bu konuyla doğrudan ilgili arkadaşlara söylüyorum. Ayaklarını denk alsınlar. Orada bir gün birine dayak atarlar ama bu camia onların yanına bırakmaz. Aklımızı başımıza alalım. Muhataplarımızı iyi tanıyalım. Burası dağ başı değil, Galatasaray. Kim oluyor bunlar? Sıkıysa gelin. Ben gidiyorum. Öldürün beni. Bu nasıl iştir. Bunu gönderenlerin içinde beni çok iyi tanıyan yüzlerce kişi var. Onların çok sorunlu günlerinde onlarla sonuna kadar beraber olmuş insanım. Büyüklerine sorsunlar, benim kim olduğumuz anlarlar. Herhangi bir konu olursa doğrudan onlar sorumludur.


Kozak'ın sözlerine ultrAslan'dan cevap geldi

UltrAslan taraftar grubu, Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Hayri Kozak'a, resmi Twitter hesabından yapılan açıklamayla cevap verdi.

Açıklamada, "Yarınki davada 'Galatasaray'dan yana' tavrımızı göstermek amacıyla yaptığımız Galatasaray için Çağlayan'a çağrımızı divan kurulunda kürsüden okuyarak camiamızın önde gelen isimlerine de duyuran Hayri Kozak'a teşekkür ederiz" denildi:


Ne yaşandı?

Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan, Mustafa Cengiz başkanlığındaki Yönetim Kurulu'nun idari açıdan ibra edilmemesiyle ilgili alınan tedbir kararına yapılan itiraz için yarın yapılacak duruşmaya gitme kararı aldığını sosyal medyadan yaptığı bildiri ile açıklamıştı.

Sarı-kırmızlıların taraftar grubu ultrAslan'ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

Değerli Galatasaraylılar 13 Haziran 2019'da yaptığımız açıklamanın sonunda "Galatasaray'ı size yedirmeyeceğiz. 11 Temmuz’da Çağlayan Adliyesinde görüşmek üzere" demiştik. Liseci zihniyet, her dönem yönetimleri çalışamaz hale getirme tehdidini canlı tutan bir idari ibrasızlık kültürünü yerleştirmeye çalışırken; bizler yönetimde kim olursa olsun bu zihniyete pabuç bırakmayacak dinamik bir yapı istiyoruz. Muhalif görünümlü ihanet şebekesinin perde arkasındaki kuklacıları, Galatasaray'ın önünü kesemez, kesemeyecek. Dünya kulübü olma yolunda bu istikrarlı büyümenin önünde kimse duramaz, duramayacak. Galatasaray yalnız değildir. 11 Temmuz'da Galatasaray'ı esir almaya çalışan bu köhne zihniyete karşı Galatasaray'ın yanında olduğumuzu ve bu kafatasçılara bırakmayacağımızı göstermek için Çağlayan Adliyesi önünde 10:30’da buluşuyoruz. Sen yoksan bir kişi eksiğiz.

 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU