Seks kaseti sızdırılan rapçi Isaiah Rashad sessizliğini bozdu

Müzisyen sergilediği tavırla hayranlarından tam destek aldı

Isaiah Rashad'ın ilk albümü Cilvia Demo eleştirmenlerin beğenisini toplamıştı (Carlos Gonzalez/the1point8/Rolling Stone)

Coachella Müzik Festivali'nde sahne alan Amerikalı rapçi Isaiah Rashad, 9 Şubat'ta sızdırılan seks kasetine dair ilk kez konuştu.

Birkaç erkekle birlikte olduğu görüntülerin gündem olmasından bu yana ilk defa sahneye çıkan Rashad performansı sırasında hayranlarına bir video izletti. Videoda seks kaseti hakkında konuşan kişilerin görüntüleri ve ses kayıtları yer alıyordu. 

Bu görüntülerin ardından videoya eklenen bir ses şunları söyledi:

Bunun amacı onu utandırmaktı. Ancak geri tepti. Video sızdırıldığında yayımladıkları ve diğer her şey patladı. Şimdi listelerde üst sıralarda.

Video, Rashad'ın cinsel yöneliminin kendisinden başka kimseyi ilgilendirmediği ima ediyordu. 

Rashad daha sonra hayranlarına, "Tüm mesajları ve pozitifliği gördüm. Yaptıklarınız son birkaç ayda beni hayatta tuttu" diyerek kendisine destek verenlere teşekkür etti. 

 

 

Sosyal medya kullanıcıları da Rashad'ın açıklamasına kayıtsız kalmadı. Kullanıcılardan biri, "Isaiah Rashad'ın iyi durumda olduğunu ve Coachella'da performans sergilediğini bilmek çok güzel, onun adına sevindim" diye yazdı

Bir diğeriyse "Isaiah Rashad'ın gücü ve enerjisi beni çok duygulandırdı" dedi. 

Başka bir Twitter kullanıcısı da, "Tekrar hoşgeldin Isaiah Rashad" diye yazdı. Benzer görüşe sahip bir diğer hayransa, "Isaiah Rashad geri döndü. Adamımı Coachella'da gördüğüme gerçekten çok sevindim" ifadelerini kullandı.

Dedee adlı Twitter kullanıcısı da Rashad'ın tavrının "tam bir güç hareketi" olduğunu düşündüğünü söyledi. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, NME

DAHA FAZLA HABER OKU