Şükriye Tutkun'dan Cumhurbaşkanlığı iftarı sonrası Erdoğan paylaşımı: "Keşke Babam olsa" boşuna dememişim

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği iftar davetine katılan şarkıcı Şükriye Tutkun, sosyal medya hesabından "Erdoğan keşke babam olsa" notunu paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki akşam  Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçılarla bir araya geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Programa Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Coşkun Sabah, Demet Akalın, Hülya Avşar, Yavuz Bingöl, Umut Akyürek, Müşerref Akay, Yonca Evcimik, Ahmet Selçuk İlkan, Metin Şentürk, Gamze Özçelik, Şafak Sezer, Alişan Tektaş ve Şükriye Tutkun başta olmak üzere çok sayıda sanatçı katıldı.

"Keşke babam olsa"

İftara katılan isimler arasında yer alan veTwitter hesabından Erdoğan'a teşekkürlerini ileten Şükriye Tutkun, 'İftarını birkaç lokmayla açıp, namaz sonrası hiç oturmadan, tüm yorgunluğuna rağmen, masalarımıza uğrayıp bizlerle sohbet eden, fotoğraf çektirmek isteyen herkese güleryüzle evet diyen, esprili, hep gülümseyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Keşke babam olsa' boşuna dememişim. Büyük insan" mesajını yazdı.

"Babam gibi adam"

Tutkun, bir sonraki paylaşımında ise "Sayın Cumhurbaşkanım, Kasımpaşa'lı Şöför Müslüm'ün kızıyım ben hatırlar mısınız, Tempa Matador minibüsü varmış, stada gelirmiş hep" Sonra fotoğrafını gösterdim, "Bitirim adammış" dedi. Oysa ki ben hep tanıdığına dair hayaller kurmuştum. Babam gibi adam" notuyla, Erdoğan'la birlikte fotoğrafını paylaştı.

Altun'la paylaşım

Şükriye tutkun, daha sonra Kuzguncuk'tan komşusu da olan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'la da bir fotoğraf paylaştı.

Kuzguncuk'ta aldığı evin bahçesine imar izni olmadan pergole yaptırdığı suçlaması karşısında Altun'a "Burası gerçekten daha önce mezbelelikti, mezbelelik demeye bile bin şahit ister. Fahrettin beyin suçu herkesin içinde bir mahallede oturmak istemesi mi?" diyerek destek vermişti.

Tutkun, Altun'la birlikte olduğu fotoğrafı da , "Cumhurbaşkanı'mıza resmi göreviyle hizmet etmesinin yanında, daima bir baba oğul gibi, sevgi saygı samimiyetle, özveriyle Reis'in yanında dimdik ve kararlı duran, çalışkan, güzel insan, dostum, Allah sizleri korusun, yardımcınız olsun" notuyla paylaştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU