The Batman'in Joker'i "kamu düzenini bozmaktan" gözaltına alındı

Barry Keoghan'ın Dublin'de sarhoş haldeyken ihbar edildiği bildirildi

Barry Keoghan'ın yer aldığı Joker sahnesi hayranların beğenisini toplamıştı (Twitter/@AaronBaileyArt)

The Batman'de Joker'i oynayan Barry Keoghan'ın geçen hafta sonu yaşanan bir olay nedeniyle gözaltına alındığı aktarıldı. 

İrlanda polisi'nin 10 Nisan Pazar sabah 07.00'de Dublin'in Clongriffin bölgesindeki bir apartmandan ihbar aldıktan sonra olay yerine intikal ettiği belirtildi. 

Apartman sakinlerinden biri, balkonda sarhoş bir adamın olduğunu polise bildirmişti. Independent.ie'nin haberine göre polisler 29 yaşındaki Keoghan'ı sarhoş bir vaziyette buldu ve gözaltına alarak Coolock polis karakoluna götürdü. 

Geçen yıl vizyona giren Marvel Sinematik Evreni filmi Eternals'da Druig'i canlandıran İrlandalı aktör uyarıldıktan sonra serbest bırakıldı. 

 

barry keoghan
Barry Keoghan, Hollywood'un dikkat çeken genç yıldızları arasında (AP)

 

Independent.ie'ye konuşan bir kaynak şu ifadeleri kullandı:

Polis sarhoş halde balkona çıkan bir adama dair ihbar aldıktan sonra apartmanın olduğu yere çağrıldı. Söz konusu kişi polis geldiğinde herhangi bir tehdit belirtisi göstermiyordu ama gözaltına alındı ve karakola götürüldü. Mesele çözüldü ve bundan başka bir şey çıkmayacak.

Keoghan'ın bir yakınının olayın meydana geldiği binanın bitişiğindeki mülkte yaşadığı belirtildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İrlanda polisi de pazar sabahı söz konusu bölgeden ihbar aldıktan sonra bir kişiyi gözaltına aldığını doğruladı.

Aktörün temsilcisi konuyla ilgili yorum yapmadı. Meselenin küçük olması nedeniyle Keoghan'ın kariyerinin bundan etkilenmeyeceği düşünülüyor. 

Keoghan, Matt Reeves'in yönetmenliğini yaptığı The Batman'in kısa bir bölümünde rol almıştı. Filmde yer almayan görüntülerde Keoghan'ın oynadığı Joker ve Robert Pattinson'ın canlandırdığı Batman karşı karşıya gelmişti. 

The Batman, 4 Mart'ta vizyona girdi. 

 

Independent Türkçe, Screenrant, Independent.ie

DAHA FAZLA HABER OKU