Sette "Will Smith kavgası veren" Thandiwe Newton, Striptiz Kulübü 3'ten ayrıldı

Channing Tatum'la hararetli bir tartışmaya tutuşan aktrisin Striptiz Kulübü projesinden ayrıldığı iddia edildi

Thandiwe Newton iddialara dair henüz açıklama yapmadı (AFP)

Britanyalı aktris Thandiwe Newton'ın Striptiz Kulübü (Magic Mike) serisinin yeni filminin setinde Channing Tatum'la hararetli bir Will Smith tartışması yaptıktan sonra projeden ayrıldığı iddia edildi. 

49 yaşındaki Newton ve 41 yaşındaki Tatum arasındaki tartışmanın "hayal edilemeyecek derecede sert" bir noktaya geldiği ve Tatum'ın setten arabasıyla uzaklaştığı öne sürüldü. 

Olaylar beklenmedik bir noktaya gelene kadar set ekibinin 11 gündür çekim yaptığı bildirildi. Variety'nin haberine göreyse filmin yapımcıları Newton'ın yerine Salma Hayek'in geçmesine karar verdi. 

Bununla birlikte tartışmada kimin hangi görüşü savunduğu belirtilmedi. 

The Sun'a konuşan ekip üyelerinden birinin şu ifadeleri kullandığı aktarıldı:

Channing Tatum yapımcı ve setin bir numarası. Thandiwe Newton iki numaralı yıldız. Oscar Ödülleri törenindeki fiyaskoya dair kavgaya tutuştular. Setteydim. Her ikisini de izledim. Gergin bir laf dalaşıydı ama aniden tırmandı. Channing arabaya bindi ve ortadan kayboldu.

Set çalışanı tartışmadan önce Newton'ın sette "diva" gibi davrandığını iddia etti. 

Anlaşmazlığın ardından filmde Magic Mike'ı canlandıran Tatum'ın HBO Max projesinde Newton'la çalışmayı reddettiği belirtildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yönetmen Steven Soderbergh ise anlaşmazlığı çözmek için uğraşsa da başarılı olamadı. Set çalışanı, Soderbergh'e dair, "Ortamı sakinleştirmeye çalıştı ama o çok sessiz bir adam" dedi. 

Öte yandan Warner Bros. tartışma yaşandığı iddiasını reddetti ve Newton'ın filmden kişisel gerekçelerle ayrıldığını söyledi. 

Stüdyonun açıklamasına paralel biçimde sette yer alan başka kaynaklar Newton'ın 24 yıllık eşi Ol Parker'la boşanma sürecinde olduğunu ve bir süredir çekimler sırasında tuhaf davrandığını bildirdi. 

Parker'dan üç çocuğu olan aktrisin muhtemelen zihinsel sağlığı için bir rehabilitasyon merkezine gittiği belirtildi.

Set ekibinde freelance olarak çalışan kişiler gecikmenin şimdiden binlerce dolara mal olduğunu söyledi. Magic Mike's Last Dance, Striptiz Kulübü serisinin üçüncü filmi ve ilk iki yapım dünya genelinde 300 milyon dolar hasılat elde etmişti. 

 

Independent Türkçe, The Sun, Page Six, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU