Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçiliği, salgın nedeniyle verilen 2 yıl aradan sonra iftar programı düzenledi

Program sonrası Independent Türkçe'ye konuşan Suudi Arabistan Maslahatgüzarı Mohammed Alharbi, "Suudi Arabistan Krallığı Büyükelçiliği her yıl olduğu gibi bugün de Ankara'da birçok önemli ismin davet edildiği bir iftar organizasyonu düzenliyor" dedi

Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçiliği, koronavirüs salgını nedeniyle verilen iki yıllık aradan sonra bir iftar yemeği düzenledi. 

Ankara 'daki bir otelde düzenlenen iftar programına Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, yabancı misyon şefleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Independent Türkçe'ye program sonrası açıklama yapan Suudi Arabistan Maslahatgüzarı Mohammed Alharbi, Suudi Arabistan Krallığı Büyükelçiği'nin her yıl olduğu gibi bu yılda Ankara'da birçok önemli ismin davet edildiği bir iftar organizasyonu düzenlediğini vurguladı.

Mohammed Alharbi şunları kaydetti:

Koronavirüs salgını nedeniyle verilen iki yıllık aradan sonra hayat normale döndüğü için çok mutluyuz. Allah'a hamd olsun yeniden bir aradayız. İnşallah bu pandeminin sonu olur. Allah'ın izniyle hayat önümüzdeki yıllarda da daimî olarak normale döner.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU