Alec Baldwin neden sürekli çocuk sahibi olduğunu anlattı

Ünlü aktörün eşi geçen hafta 7. çocuklarına hamile olduğunu açıklamıştı

Hilaria ve Alec Baldwin çifti çocuklarıyla oynadıkları videoları sık sık Instagram'da paylaşıyor (Instagram/@hilariabaldwin)

Amerikalı aktör Alec Baldwin, eşi Hilaria Baldwin'le birlikte neden sürekli çocuk yaptıkları sorusuna açıklık getirdi. 64 yaşındaki oyuncu basitçe çocukları sevdiğini söyledi. 

Instagram hesabında perşembe kızı María Lucía'nın gülerek iki dişini gösterdiği videosunu paylaşan Baldwin, "Neden diye soruyorlar. Nedeni bu. Ebeveyn olmak en yüce yolculuk" ifadelerini kullandı. 

 

 

Hilaria Baldwin'in 7. çocuklarına hamile olduğunu duyurmasıyla çiftin takipçileri şoke olmuştu. İkilinin halihazırda en büyüğü 8 yaşında olmak üzere 6 çocuğu var. Baldwin çiftinin son iki çocuğu henüz 13 ve 18 aylık. En küçükleri María Lucía Victoria, taşıyıcı anne aracılığıyla doğdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hilaria Baldwin ayrıca 2019'da 4 aylık hamileyken düşük yapmıştı. 

Alec Baldwin'in eski eşi Kim Basinger'dan 26 yaşında Ireland adında bir kızı da var. 

Ireland Baldwin geçen hafta Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "Babama ve ailesine ürkütücü şekilde takıntılı olan kişilerden sayısız mesaj alıyorum" demişti. Genç model, babasının ailesini büyütüp büyütmeme kararının kendisini ilgilendirmediğini söylemişti

Öte yandan Hilaria Baldwin, martta paylaştığı videoda şu ifadeleri kullanmıştı:

Geçen birkaç yıldaki iniş ve çıkışlardan sonra heyecan verici büyük bir sürprizimiz var: Bu sonbaharda bir başka Baldwinito geliyor. Ailemizin tamamlandığından epey emindik ve bu sürprizden fazlasıyla memnunuz.

Amerikalı aktör, Ekim 2021'de Rust'ın çekimleri sırasında setteki dolu silahı ateşleyerek görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'ın hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Baldwin trajik olaydan sonra silahın dolu olduğunu bilmediğini söylemişti. Aktör hakkında açılan soruşturma hâlâ devam ediyor.

 

Independent Türkçe, Page Six, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU