Rihanna'nın hamileyken aldatıldığı iddiası viral oldu

Ünlü şarkıcının, kendi tasarımcısıyla yakaladığı ASAP Rocky'yi terk ettiği öne sürüldü

Rihanna, ASAP Rocky'den hamile olduğunu ocakta açıklamıştı (AFP)

Barbadoslu pop yıldızı Rihanna'nın hamileyken aldatıldığı iddiası sosyal medyayı karıştırdı. ASAP Rocky'nin ünlü şarkıcıyı Rihanna'nın ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi'yle aldattığı öne sürüldü.

Kurrco adlı Twitter hesabının paylaşımı Rihanna'nın hayranları arasında büyük bir tartışma başlattı:

Rihanna ve ASAP Rocky'nin ayrıldığı iddia edildi. Görünüşe göre Rihanna, ASAP Rocky'yi Fenty'nin ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi'yle aldatırken yakaladıktan sonra ondan ayrıldı.

Hitc'nin haberine göre Kurrco'nun bu iddiası sosyal medya fenomeni LOUIS'in paylaşımlarına dayanıyordu. LOUIS, Rihanna'nın kozmetik ve moda markası Fenty'nin ayakkabı tasarımcısı olan Muaddi ve ASAP Rocky'nin yeni tanışmadıklarını, daha önce bir projede işbirliği yaptıklarını söyledi. 

 

 

Muaddi ve ASAP Rocky yıllar önce bir ayakkabı koleksiyonunun tasarımı için birlikte çalışmıştı. 

 

 

Ancak aldatma iddialarını doğrulayacak herhangi bir fotoğraf veya video mevcut değil. 

Rihanna'nın hayranlarından biri, Twitter'da, "Rihanna aldatıldı mı? Üstelik hamileyken?!!!" diye yazdı

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir diğer kullanıcıysa, "Söyleyebileceğim tek şey eğer bu dedikodular doğru değilse kadın hamileyken böyle bir söylenti başlattığınız için hastasınız demektir" ifadelerini kullandı. Bir başkasıysa, "ASAP Rocky, Rihanna'yı aldatmış mı? Ne aptal" dedi

Caroline adlı bir diğer kullanıcıysa, "Hiç kimsenin aldatılması kabul edilemez. Ama Rihanna'yı aldatmak? Şaka yapıyor olmalısın ASAP Rocky" diye tepki gösterdi

Rihanna'nın hem Muaddi'yi hem de ASAP Rock'yi takip etmeyi bıraktığı öne sürülse de ayakkabı tasarımcısının Instagram'daki son paylaşımı iddiaların asılsız olabileceğine işaret ediyor.

Muaddi dün Rihanna'nın 5 fotoğrafını paylaştı

 

Independent Türkçe, Hitc, Urbanislandz

DAHA FAZLA HABER OKU