Rapçi Kodak: Jada Pinkett Smith, Will Smith'i hak etmiyor

Şarkıcı, Will Smith'e daha genç birini bulmasını tavsiye etti

Kodak Black, Will Smith'in yerinde olsaydı Chris Rock tartışmasında işleri biraz daha ileri götüreceğini söyledi (Fotoğraflar: AP)

Amerikalı rapçi Kodak Black, Jada Pinkett Smith'in Will Smith'i hak etmediğini söyledi ve 50 yaşındaki aktrise kendisiyle birlikte olması için teklif sundu

Kodak, Smith çiftine dair açıklama yaparken hiphop efsanesi Tupac Shakur'dan da sözünü sakınmadı. 

24 yaşındaki rapçi cumartesi Instagram canlı yayınında, Jada Pinkett Smith'in sözlerinin anlamsız olduğunu dile getirdi ve şunları ekledi:

Gel Kodak'la seviş. Yapman gereken bu çünkü aptalca şeyler yaptın. Will Smith'i hak etmiyorsun, Kodak'ı hak ediyorsun, beni hak ediyorsun.

Kodak'ın neden böyle bir açıklama yaptığı tam olarak anlaşılamasa da kısa süre önce Jada Pinkett Smith'in 2018'de Will Smith'le evlenmek istemediğini söylediği görüntüler yeniden gündem olmuştu. Complex'in haberine göre Kodak, Jada'nın 22 Ekim 2018'de yayımlanan programdaki sözlerine atıf yapıyordu.

Jada programda, "Çok fazla baskı altındaydım, bilirsin, genç bir aktris olmak, genç olmak ve hamileydim. Ne yapacağımı bilmiyordum. Asla evlenmek istememiştim" demişti. 

Kodak, Twitter'da viral olan açıklamasına şunları söyleyerek devam etti:

Çünkü yaşadığın bu bok gerçek değil, sana gerçek haydut hayatını vereceğim.

Bununla birlikte rapçi "dürüst bir beyefendi" olduğu için Will Smith'i övdü ve Jada'nın Tupac Shakur'la ilişkisine de değindi. Tupac, 1996'da vurularak öldürülmüştü. 

Kodak şu ifadeleri kullandı:

Tupac çok yaşasın, Tanrı onu korusun ama o tüm hayatı boyunca bir gangster değildi.

Tupac ve Jada 1980'lerin ortalarında Maryland'deki Baltimore Sanat Okulu'nda öğrenciyken tanışmış ve uzun bir arkadaşlıkları olmuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jada, Tupac'ı hep sevgiyle hatırlasa da onunla hiçbir zaman cinsel ilişki yaşamadığını söylemişti. Ancak Jada'nın anıları Kodak'ı yanlış bir yere sürüklemiş görünüyor. 

Rapçi, Will Smith'e de kendisine 18 ya da 22 yaşında genç birini bulmasını tavsiye etti.

94. Oscar Ödülleri Töreni'nde Will Smith, Jada'nın kelleşmesiyle dalga geçen sunucu Chris Rock'a tokat atarak büyük tartışma yaratmıştı. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi (AMPAS) üyeliğinden çekilen Smith, etkinliklerden 10 yıl men edilmişti.

Olaylı törenden bu yana Smith çifti farklı vesilelerle gündem olmaya devam ediyor. 

 

Independent Türkçe, Complex, The New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU