Jada Pinkett Smith, tartışma yaratan tokadın ardından ilk kez görüntülendi

Aktris kırmızı halıda Hollywood'un ünlü isimleriyle poz verdi

Jada Pinkett Smith (en sağda) açılışta neşeli tavırlarıyla dikkat çekti (AP)

Amerikalı aktris ve yapımcı Jada Pinkett Smith, eşi Will Smith'in büyük tartışma yaratan Oscar tokadından sonra cumartesi ilk kez görüntülendi. 

50 yaşındaki oyuncu cumartesi gecesi Los Angeles'taki Shonda Rhimes Gösteri Sanatları Merkezi'nin açılışında ünlü televizyon yapımcısı Shonda Rhimes, aktör Samuel L. Jackson ve eşi LaTanya Richardson Jackson'la birlikte poz verdi. 

Dansçı ve koreograf Debbie Allen da açılışta yer aldı. Allen kendi adını taşıyan dans akademisinin artık Shonda Rhimes'ın kurduğu sanat merkezinde yer alacağını Instagram'da duyurmuştu. 

 

ap2.jpg
Shonda Rhimes (solda), Debbie Allen (ortada) ve Jada Pinkett Smith (sağda) sanat merkezinin açılışı için bir araya geldi (AP)

 

Öte yandan Pinkett Smith kırmızı halıda ışıltılı altın rengi elbisesi ve kıyafetiyle uyumlu küpeleriyle objektiflerin karşısına geçti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

24 bin metre karelik yeni mekanda Smith çiftinin adını taşıyan bir stüdyo da yer alacak. 

Jada ve Will Smith, 28 Mart'ta düzenlenen 94. Oscar Ödülleri Töreni'nden bu yana farklı vesilelerle gündeme geliyor. 

Törende Will Smith, Jada'nın kelleşmesiyle dalga geçen sunucu Chris Rock'a tokat atarak tepki çekmişti. 53 yaşındaki aktör tokadın ardından özür dilemiş ve Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi (AMPAS) üyeliğinden çekildiğini açıklamıştı.

Smith, 10 yıl boyunca tüm etkinliklerden men edilmişti. 

 

Independent Türkçe, Insider, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU