Kim Kardashian, Kanye West'i savundu: "Sosyal medyada kendi doğrularını paylaşabilmeli"

Kardashian "Sonuçta herkesin kendi iletişim tarzına sahip olduğunu düşünüyorum" dedi

(Reuters)

Kim Kardashian, Kanye West'in sosyal medya platformlarında "kendi doğrularını paylaşabilmesini" istediğini söyledi.

Çarşamba gecesi ABC'den Robin Roberts'a verdiği yeni röportajda, SKIMS markasının kurucusuna eski eşinin son sosyal medya paylaşımları soruldu.

Kardashian şöyle dedi:

Sonuçta herkesin kendi iletişim tarzına sahip olduğunu düşünüyorum. Ve onun kendi doğrularını paylaşmasını hep savundum ve bunu her zaman isterim.

Daha önce, ismini yasal olarak Ye yapan West, martta Instagram'ın taciz politikasını ihlal ettiği için platformdan 24 saatliğine uzaklaştırılmıştı.

Rapçi defalarca Kardashian'a ve komedyen sevgilisi Pete Davidson'a saldıran paylaşımlar yapmıştı.

West bu anlaşmazlığı yorumlayan The Daily Show'un sunucusu Trevor Noah'a ırkçı sözlerle hakaret etmiş ve bu gönderiyi silmişti, çok kısa süre sonra da hesabı askıya alınmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Instagram'ın harekete geçmesinden bir ay önce, Donda albümünün sahibi rapçi eski eşini birkaç defa çocuklarını görmesini engellemekle suçladığı bir dizi paylaşımın ardından Kardashian'dan onu "taciz ettiği" için özür dilemişti.

West, Kardashian ve Davidson'la özel konuşmalarının da ekran görüntülerini paylaşmıştı.

Rapçi bir paylaşımında, Kardashian'ın Saturday Night Live komedyeni için "tehlikeli ve korkutucu bir ortam yarattığını" söyleyerek West'i uyardığı bir mesajlaşmanın ekran görüntüsünün paylaşılmasının ardından hayranlarından Davidson'a "fiziksel bir şey" yapmamalarını istemişti.

Keeping Up With The Kardashians'ın yıldızı, Roberts'a şunları söyledi:

Olayların bu şekilde gelişmek zorunda kalmış olmasından nefret ediyorum ama konu aile olunca, Kanye ve ben her zaman aile olacağız.

Günün sonunda sadece çocuklarımın mutlu ve sağlıklı olup babalarına hayranlıkla bakmalarını istiyorum. Ve öyle de yapıyorlar.

Korse markasının patronu, babalarından boşanması konusunda 4 çocuğuna "açık ve dürüst" davrandığını da belirtti.

Kardashian Şubat 2021'de West'e boşanma davası açtı ve "resmen bekar" olma isteği kabul edildi. Bu da eski soyadını geri alabileceği ve medeni hallerinin sona erdiği anlamına geliyordu.

Kardashian daha küçük olan iki çocuğunun, yani 4 yaşındaki Chicago'yla iki yaşındaki Psalm'ın boşanmayı "pek de anlamadığını" ama 8 yaşındaki North'la 6 yaşındaki Saint'in "neler yaşandığının farkında olduğunu" söyledi.

Ne olursa olsun gerçekten onların yanında olmanız gerek.

Yaşadığımız bu çılgın hayatta bile.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU