Avengers: Endgame'in yönetmeni, "Marvel'ın gizli sosunu" açıkladı

Marvel'daki komedi unsurları, bazı seyirciler için aksiyon sahneleri kadar çekici

Başrolünde Chris Hemsworth'ün yer aldığı Thor: Ragnarok, 2017'de vizyona girdi (Marvel)

Avengers: Endgame'in yönetmeni Joe Russo, Marvel Sinematik Evreni'nde (MSE) neden bu kadar mizaha yer verildiğini açıkladı.

30 Mart'ta yayımlanan röportajında Russo, "Marvel'ın gizli sosu, Kevin Feige'in filmlerin eğlenceli olmasını sevmesi" diye konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eğlenceli yapımların genellikle mizah barındırdığını vurgulayan ünlü yönetmen, Marvel Başkanı Feige'nin filmleri test gösterimine sokmayı ve seyircilerin tepkisini duymayı sevdiğini söyledi.

Russo, Feige'nin böylece seyircilerin tepkisini anlayabildiğini kaydetti:

Bu, filmin seyirciyle nasıl performans göstereceğini ölçmek için sağlam bir yol tamam mı? Mizahın, Feige için çok önemli olduğunu düşünüyorum.

2008 yapımı Iron Man'le başlayan MSE kapsamında, 14 yılda 27 film çekildi.

Marvel filmlerinin özelliklerinden biri de komediye yer vermesi. MSE'deki komedi unsurları, bazı seyirciler için aksiyon sahneleri kadar çekici hale geldi.

Öte yandan bazı hayranlar, filmlerde espriler yüzünden hiçbir konunun ciddiye alınmadığını söyleyerek tepki gösteriyor. Örneğin Peter Parker (Tom Holland), MJ (Zendaya) ve Ned Leeds'in (Jacob Batalon) Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home) Doktor Octopus'un (Alfred Molina) adıyla dalga geçmesi bazı hayranları kızdırmıştı.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, We Got This Covered

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU