Andrew Garfield'ın tokat atan Will Smith'i taklit ettiğini gösteren video ortaya çıktı

Garfield videoda bir grubun yanına gidiyor ve görünüşe göre Smith'in öfke patlamasını taklit ederek abartılı bir şekilde "Ne halt ediyorsun?" diyor

Andrew Garfield, Will Smith'le aynı kategoride aday gösterilmişti (Fotoğraflar: AFP)

Andrew Garfield'ın, Will Smith'in canlı yayımlanan Oscar Ödülleri Töreni'nde Chris Rock'a attığı tokadı taklit ettiğinin görüldüğü yeni video internette paylaşıldı.

53 yaşındaki Smith, 27 Mart Pazar günü Los Angeles'taki Dolby Theatre'da En İyi Belgesel Oscar'ını sunmak için sahnede olan Rock'a tokat atmıştı.

Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar (King Richard) oyuncusu, olaydan sonra Rock'tan dilediği özürde, 57 yaşındaki komedyenin "Jada'nın sağlık durumu" hakkındaki şakasının "kaldıramayacağı" kadar ağır olduğunu söylemişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pinkett Smith daha önce aşırı saç dökülmesine yol açan otoimmün hastalık olan saçkıran teşhisi konduktan sonra saçlarını kazıdığından bahsetmişti.

Adam Sandler, Jim Carrey, Tiffany Haddish, Zoë Kravitz, Wanda Sykes ve Ricky Gervais gibi ünlülerin tümü Akademi Ödülleri tarihinin muhtemelen en şoke edici olayı olarak nitelendirilen "dünya çapında duyulan tokada" tepki verdi.

Şimdiyse Garfield'ın pazar gecesindeki törende Smith'in Rock'a attığı tokadı taklit ettiğini gösteren kısa bir video ortaya çıktı.

18 saniyelik YouTube videosunda Garfield bir grubun yanına gidiyor ve görünüşe göre Smith'in öfke patlamasını taklit ederek abartılı bir şekilde "Ne halt ediyorsun?" diyor.

 

 

Rock'a vurduktan sonra Smith ona küfrederek şöyle bağırmıştı:

Karımın adını o, s***k ağzına alma!

Smith'le birlikte En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde aday gösterilen Garfield video sona ermeden önce kendi eline yalandan tokat atıyor.

The Independent, yorum almak için Garfield'ın temsilcileriyle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.

Rock'la yaşadığı anlaşmazlıktan kısa süre sonra En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanan Smith, Akademi'nin Davranış Kurallarını ihlal ettiği için disiplin cezasıyla karşı karşıya.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken Smith, Akademi'nin 18 Nisan'daki bir sonraki yönetim kurulu toplantısında verilecek kararla ihraç edilebilir, uzaklaştırılabilir veya başka bir yaptırıma tabi tutulabilir.

2022 Oscar kazananlarının tam listesini burada bulabilirsiniz. Çarpıcı seremoninin en son güncellemelerine ve törene verilen tepkilere buradan göz atın ve en büyük tartışma başlıklarını buradan okuyun.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU