Bridgerton'ın dizi sorumlusu 2. sezonda neden daha az seks sahnesi olduğunu açıkladı

Netflix Türkiye'de Bridgerton bu hafta en çok izlenen dizi oldu

Bridgerton ilk kez yayımlandığı Aralık 2020'de Netflix'in izlenme rekorlarını kırmıştı (Netflix)

Netflix'in sevilen dizisi Bridgerton'ın dizi sorumlusu Chris Van Dusen basın toplantısında 2. sezonda neden daha az seks sahnesi yer aldığını açıkladı. 

İlk sezonuyla büyük bir popülerlik elde eden dizinin 2. sezonu Jonathan Bailey'nin canlandırdığı Anthony Bridgerton'ı odağa alıyor. Anthony, 19. yüzyıl Londrası'nda kendisine uygun bir eş bulmaya çalışıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bridgerton'ın ilk bölümleri Regé-Jean Page'in oynadığı Simon Basset ve Phoebe Dynevor'ın canlandırdığı Daphne Bridgerton'ın aşkını ekranlara getirmişti. İkilinin birlikte yer aldığı seks sahneleri büyük yankı uyandırmıştı. 

2. sezonda samimi sahnelerin belirgin biçimde az olması hem eleştirmenlerin hem de hayranların dikkatini çekti. Dizinin yeni ana karakterleri Anthony ve Kate Sharma sezonun ortasına kadar birbirlerini öpmedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Van Dusen diziyi ortaya çıkarırken seks sahnelerinin sayısına odaklanmadıklarını söyledi. Dizi sorumlusu şu ifadeleri kullandı:

Samimi sahneleri hikaye anlatmak ve anlatıyı ileri taşımak için kullanıyoruz. Sırf seks sahnesi olsun diye samimi sahneler çekmedik ve bunu yapacağımızı da sanmıyorum. Hepsi daha büyük bir amaca hizmet ediyor ve bu sezon farklı bir hikaye söz konusu.

Van Dusen, Deadline'a verdiği röportajda bu değişikliğin diziyi daha az seksi kılmadığını söylemişti. "Seksle ilgili olarak bence bu sezon inanılmaz derecede seksi" diyen dizi sorumlusu 2. sezondaki samimi sahnelerin de "izleyicileri nefessiz bıraktığını" belirtmişti. 

Bridgerton'ın yeni bölümleri 25 Mart'ta yayımlandı. Yapım şu an Netflix Türkiye'nin en çok izlenen dizisi. 

 

Independent Türkçe, Insider, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU