Jada Pinkett Smith'in tokattan sonraki tepkisi ilk kez görüntülendi

Video, TikTok'ta viral oldu

Hollywood yıldızı Will Smith'in bu yılki Oscar Ödülleri Töreni'nde sunucu Chris Rock'a tokat atmasından sonra eşi Jada Pinkett Smith'in verdiği tepkiyi gösteren yeni bir video ortaya çıktı. 

Komedyen Rock, Jada Pinkett Smith'in saçkıran hastalığı yüzünden saçlarını kazıtmak zorunda kalmasıyla dalga geçmiş ve bunun üzerine Will Smith sahneye çıkarak 57 yaşındaki sunucuya tokat atmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tören sırasında konuklardan birinin çektiği videoda şoke eden olayın ardından Jada'nın güldüğü görülüyor. Görüntülerde Smith yerine oturmak için dönerken Rock, "Will Smith az önce beni patakladı" diyor ve Jada da bu espriye kahkaha atıyor. 

Smith sandalyesine oturduktan sonra, "Karımın adını o, s***k ağzına alma" diye bağırıyor. 

Justin Unsworth adlı TikTok kullanıcısı paylaştığı videonun üstüne, "Bana ne düşündüğünüzü söyleyin!!!" diye yazdı. 

Rock'ın ilk esprisinden sonra Smith'in gülmesi gibi, Jada'nın kahkaha atması da tuhaf karşılandı. Söz konusu video TikTok'ta 12 binden fazla kez beğenildi. 

 

 

Tüm dünyada yankı uyandıran olaydan sonra 53 yaşındaki aktör Instagram'da paylaştığı açıklamada, "Senden herkesin önünde özür dilemek istiyorum, Chris. Sınırı aştım ve hatalıydım" diyerek pişmanlığını dile getirmişti. 

Prestijli ödülleri düzenleyen Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi (AMPAS) Smith'in tavrını kınamış ve inceleme başlattığını duyurmuştu. 

94. Oscar Ödülleri Töreni'nde Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar'daki (King Richard) performansıyla Will Smith, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görülmüştü. 

Öte yandan Chris Rock olaydan sonra Boston'da gerçekleştirdiği komedi şovunda "hâlâ tokadı sindirdiğini" söyledi. 

 

Independent Türkçe, Page Six, People, The Guardian

DAHA FAZLA HABER OKU