"Gey" olduğu için terk edilen köpek yeni yuvasına kavuştu

Köpeğin yeni sahibi Steve Nichols, "Gey köpeğin sevgi dolu gey bir çift tarafından sahiplenilmesinin mantıklı olduğunu düşündük" diyor

(WCCB)

"Gey" olduğu için terk edilen köpeğin hikayesi, iki gey insanın onu sahiplenmesiyle artık mutlu bir sona sahip.

Steve Nichols ve partneri John, Fezco'yu (ünlü gey oyun yazarı Oscar Wilde'dan gelen yeni adıyla Oscar'ı) Kuzey Karolina'nın Charlotte kenti yakınlarındaki evlerine memnuniyetle kabul etti.

WCCB'ye konuşan Nichols, "Gey köpeğin sevgi dolu gey bir çift tarafından sahiplenilmesinin mantıklı olduğunu düşündük" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oscar'ın eski homofobik sahipleri, bildirilenlere göre köpeğin başka bir erkek köpeğin üzerine çıktığını görünce onu Stanly County Hayvan Koruma Servisi'ne götürüp orada bırakmıştı. Hem bilime hem de sağduyuya göre, tüm köpekler bazen aynı cinsiyetten başka köpeklerin üzerine çıkıyor. Bu illa ki cinsel tercih göstergesi anlamı taşımıyor.

Steve ve John, ilk kez WCCB'nin haberleştirdiği öyküyü duyunca Oscar'ın zor durumuyla bağ kurabildiklerini hissetmiş.

Nichols kanala şöyle konuştu:

Birlikte geçirdiğimiz yaşam boyunca biz de bu tür bağnazlık ve cehalete maruz kaldık ve bu konuda her zaman bir şeyler yapamıyorduk.

Birbirimize bakıp 'Bu konuda bir şeyler yapabiliriz' dedik.

Çift şimdi Oscar'a ihtiyacı olan bakımı sunuyor. Ne yazık ki bu bakıma, görünüşe göre önceki sahiplerinin ilgilenmeyi ihmal ettiği kalp kurdu hastalığının tedavisi de dahil. Ayrıca Oscar'ı kısırlaştırmamışlar da.

Oscar şimdi, Kuzey Karolina'nın Matthews kasabasındaki Pressly Hayvan Hastanesi'nde tedavi görüyor. Bakım masraflarınıysa Büyük Charlotte Hayvanlara Zulmü Önleme Topluluğu karşılıyor.

Oscar taburcu edildiğinde yeni evini John ve Steve ile çiftin diğer köpeği teriyer-chihuahua melezi Harry'le birlikte paylaşacak.

Köpeğin tedavisini yürüten Dr. William Pressly, tüm köpeklerin kalıcı bir yuvayı hak ettiğini söylüyor.

Veteriner hekim, "Onları öylece dışarı atamazsınız" diyor.

Bir hayvan aldığınızda, ömrü boyunca sizinledir.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU