Örümcek Adam: Evden Uzakta, Avengers’ın gişe rekortmenliğini elinden aldı

Filminin başrollerinde Tom Holland, Zendaya ve Samuel L. Jackson var

Örümcek-Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far From Home), Marvel’ın son gişe rekortmeni Avengers: Endgame’i geride bıraktı. 

Avengers: Endgame, nisanda vizyona girmesinin ardından Kuzey Amerika gişesinde zirveye oturmuş, sinemalardaki ilk çarşambasında 25,3 milyon dolar (yaklaşık 142 milyon TL) hasılat yapmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Örümcek-Adam: Evden Uzakta ise çarşamba günü Kuzey Amerika’da 27 milyon dolar (yaklaşık 152 milyon TL) hasılat yaparak şimdiye kadar herhangi bir Marvel Sinematik Evreni (MSE) filminin ulaştığı en yüksek hafta arası hasılatına ulaştı. 

Tom Holland’ın başkahraman Peter Parker’ı, Zendaya’nın ise Parker’ın aşık olduğu MJ’i canlandırdığı film şimdiye kadar dünya genelinde 310 milyon dolar (yaklaşık 1,8 milyar TL) hasılat elde etti.  

Variety’e göre Örümcek-Adam: Evden Uzakta’nın sergilediği bu etkileyici performansın diğer birçok ülkede de bu hafta sonu vizyona girmesiyle birlikte sürmesi bekleniyor. Film Türkiye’de 5 Temmuz’da vizyona girdi. 

Örümcek-Adam: Evden Uzakta, Samuel L. Jackson’ın canlandırdığı süper-casus Nick Fury’nin yeni bir tehdide karşı harekete geçmesini istemesiyle Parker’ın süper kahraman sorumluluklarını yeniden üstlenmesini konu alıyor. Ancak Parker Avrupa’ya bir okul gezisine gideceği için yeniden süper kahraman olmaya pek niyeti yok. Tek istediği bu geziye katılıp eğlenmek ve MJ’ye açılmak. 

Örümcek Adam: Evden Uzakta, Holland’ın Peter Parker’ı canlandırdığı ikinci film. Holland daha önce Yenilmezler filmlerinde de rol aldı. 

Örümcek Adam’ı daha önce Andrew Garfield ve Tobey Maguire da canlandırmıştı.   

Ajanslardan da yararlanılmıştır. 


 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU