Hüseyin Baş'tan Sarıgül taklidi: Niye az bayrak astın

Ankara’da partili gençlerle bayrak asan BTP Genel Başkanı Baş, Mustafa Sarıgül’ü taklit etti

Partisinin gençlik şölenine katılıp sahnede "Senden Daha Güzel" şarkısını söylediği görüntüleri çok konuşulan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, bu defa Mustafa Sarıgül taklidi yaptı.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş kongre hazırlıkları kapsamında partili gençlerle birlikte Ankara sokaklarında bayrak astı. Gençlerle şakalaşan Baş, önce "Mustafa Sarıgül gibi olacağım" dedikten sonra "Niye az bayrak astın" dediği partili bir gencin omzuna vurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kahkahalar eşliğinde "Ankara kongreye hazır. Herkesi bekliyoruz" diyen Hüseyin Baş, o anların videosunu Twitter hesabından paylaştı. Baş paylaşımnda "Sevgiler M. Sarıgül. Gençlerle bayraklarımızı astık kongremize herkesi bekliyoruz.." ifadelerini paylaştı.

Hüseyin Baş’ın partisinin gençlik şölenine katılıp sahnede "Senden Daha Güzel" şarkısını söylediği görüntüleri de sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Üye sayısını yeterli bulmamıştı

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül bir süre önce, Bodrum ilçe başkanını üye sayısının az oldu gerekçesi ile fırçalamış ve videoyu TikTok hesabından paylaşmıştı. Sarıgül geçen yıl 19 Kasım’da ise Prof. Dr. Haydar Baş'ın Trabzon'un Akçaabat ilçesi Şehitlik Tepesi'nde bulunan kabrini ziyaret etmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU