Narkotik: Aynı iftirayı CHP Genel Başkanı’ndan duyunca üzüldük

Kılıçdaroğlu’nun partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmadaki uyuşturucu ile ilgili açıklamalarına Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tepki gösterdi

Fotoğraf: AA

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları nedeniyle üzüntü duyduklarını bildirdi.

Narkotik’ten yapılan yazılı açıklamada, “Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonlarını ve buna bağlı olarak en büyük yakalamalarını gerçekleştirdik” denilerek, “Halen cezaevlerinde, uyuşturucuya bağlı suçlardan 100 binin üzerinde tutuklu ve hükümlü olduğunu bilmeden, ‘baronlara’ ve ‘uyuşturucu satıcılarına’ operasyon yapılmadığını ileri sürmek, teşkilatımıza hak etmediği bir iftirada bulunmaktır” ifadeleri kullanıldı.

“Bu iftira daha önce organize suç örgütleri ve yurt dışı kaynaklı olarak defalarca ortaya atıldı ve biz onların hedefini biliyorduk” denilen açıklamada şunlar kaydedildi:

Ancak bu kez aynı iftirayı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'ndan duyunca üzüldük. Şehitlerimizi de muazzep eden bu haksızlığa itirazımızı dile getirmeyi mesleğimizin onuru ve şerefi için görev biliyoruz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kılıçdaroğlu partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye biraz fazla takılmış olabileceğini ifade ederek, "Allah rızası için, hiç mi soru sormuyorsun ya... Türkiye Cumhuriyeti Devleti hapishanelerinde bir tane uyuşturucu baronu var mı? Yoktur. Ama garibanlar oradalar” demişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU