Britney Spears, Polinezya'da "bebekler yapmayı" planladığını söyledi

Şarkıcı ve sanatçı şu sıralar nişanlısı Sam Asghari'yle tatilde

Spears yeni kalıcı ojeleri hakkında "Herkes bunları benden saklıyor muydu, daha önce hiç görmemiştim" ifadelerini kullandı (Reuters)

Hayranlarıyla nişan yüzüğünün yakından çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Britney Spears, "Polinezya'da bebekler yapmayı" planladığını duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şu sıralar nişanlısı Sam Asghari'nin doğum günü için tropikal bir tatilin tadını çıkaran, Toxic şarkısıyla tanınan yıldız, pazartesi akşamı Instagram'daki 39,7 milyon takipçisiyle hayatındaki gelişmeleri paylaştı.

Paylaştığı ilk fotoğrafta 40 yaşındaki şarkıcı, yuvarlak kesimli tek taş pırlanta nişan yüzüğüyle süslenen sol elindeki yeni pembe maniküre yer verdi.

Spears bir yay ve de kelebek içeren yeni kalıcı ojelerinin gösterirken yanına da sevimli bir not düştü:

Bunu daha önce hiç yapmamıştım... Sanırım buna tırnak süsü deniyor… gençken bana 'bebek bayan' denirdi… serçe parmağımda bir kadın cinsiyet sembolü var… manikürcü tırnaklarımı çok büyük yaptı ama hiç şikayet etmedim, onun için üzüldüm çünkü hamileydi... Şekli yanlış yapmış olabilir ama en havalı süsleri kullandı!!!

Sometimes'ın solisti, iyi bir manikürün dönüştürücü etkileri hakkında ağdalı sözler söylemeye devam ederken hepimiz adına konuştu.

Spears, "Herkes bunları benden saklıyor muydu, daha önce hiç görmemiştim!!!" ifadelerini kullandı.

Hayatımda gördüğüm en sevimli küçük süsler!!!

Hayatım boyunca bunlardan uzak tutulmuş gibi hissettim... ama hayatta yeterince kabul görmediğinizi hissediyorsanız ya da güven sorunlarınız varsa bu süslemeler gerçekten de bakış açınızı değiştiriyor!!!

Örneğin... Ben asla konuşmam çünkü genellikle utangacımdır… Sosyal kaygım var hem de dayanılmayacak, en kötü türden… ama lanet olsun, umut var!!! Ellerime baktım, bu süsleri gördüm ve bir anda konuşmaya başladım… konuşmaktan hiç korkmuyordum… ve belki yeni müthiş asistanımın da bunda payı olabilir!!! Beni yargılamadan ne istersem söylememe izin veriyor!!!

İkonik sanatçı ayrıca denizde diz çökerken çekilmiş üstsüz bir plaj fotoğrafını da paylaşırken, "Polinezya'da bebek yapmayı planlıyorum!!!!!" yazdı.

Spears bu yorumu, Los Angeles'taki mahkeme duruşmasında 13 yıllık vasiliği sırasında daha fazla çocuk sahibi olmak istemesine rağmen rahim içi implant doğum kontrol cihazını çıkarmasına izin verilmediği yönündeki rahatsız edici iddialarının üzerinden bir yıldan kısa süre geçmişken yaptı.

Paylaşımın şarkıcının Asghari'den "eşi" olarak bahsetmesinden sadece birkaç gün sonra gelmesi, hayranları arasında çiftin gizlice evlenip evlenmediğine dair birçok spekülasyona yol açtı.

Hayranlar kullanılan terminolojiyi hızla fark ederken bazı kullanıcılar, "Eş???" yorumunu yaptı.

Bir diğeriyse, "Biri EŞ mi dedi?" ifadelerini kullandı.

Piece of Me'nin solistiyle 28 yaşındaki Asghari 2016'dan beri birlikte.

The Independent yorum için Spears'ın temsilcisine ulaştı ancak henüz yanıt alamadı.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU