How I Met Your Mother: Ted'in sergilediği en kötü davranış neydi?

Meşhur dizinin spinoff'u How I Met Your Father'ın yeni bölümleri Hulu'da yayımlanıyor

Ted ve Robin, ilişkileri boyunca pek çok kez çeşitli gerekçelerle tartışmıştı (CBS/Screenrant)

Televizyon tarihinin en başarılı yapımlarından biri olan How I Met Your Mother'ın spinoff'u How I Met Your Father'ın 18 Ocak'ta yayımlanmaya başlaması eski diziye dair detayları yeniden gündeme getirdi. 

Bunlar arasında 2014'te sona ermeden önce 9 sezon boyunca devam eden orijinal dizinin ana karakteri Ted Mosby'nin davranışları da yer alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ted, dizi boyunca birçok kez izleyicileri hayal kırıklığına uğratacak şekilde davranmıştı. 

Natalie'yi doğum gününde terk etmek ve Victoria'yı aldatmak bunlardan en unutulmazlarıydı. Ancak Screenrant'tan Jack Filsinger'ın haberine göre Ted Mosby en çok Robin'in köpeklerini istemeyerek puan kaybetmişti.  

Dizinin 2. sezonunun 16. bölümünde izleyiciler Ted'in Robin'in köpeklerinden vazgeçmesini istediğine tanıklık etmişti. 

Ted, Robin'in köpeklerinin eski sevgililerinin hediyesi olduğunu öğrenmişti. Sonrasındaysa köpekleri Robin'in sevgilileri şeklinde görmeye başlamıştı. Ted bu yüzden Robin'den köpekleri geri vermesini istemişti. Lily, Marshall ve Barney'nin de dahil olduğu arkadaş grubu köpeklerin Robin'de kalması gerektiğine karar verse de, Robin köpeklerini vermeyi tercih etmişti. 

Ted bu fikrini tamamen makul bir biçimde açıklamış olsa da köpeklerin bir insan için ne kadar özel ve önemli olabileceğini es geçmişti. 

Robin de bölümün başında Ted'den benzer bir şey istemişti. Ancak Robin, Ted'den sadece eski sevgililerinden kalan eşyaları atmasını istemişti. 

Bu olay tek başına ikilinin arasının bozulmasına neden olmasa da Ted ve Robin'in inişli çıkışlı ilişkisinin küçük bir özetiydi. 

New York'un ilişki ortamlarına dair yeni bir bakış getiren How I Met Your Father'sa her salı Hulu'da yayımlanıyor. 

 

Independent Türkçe, Screenrant

DAHA FAZLA HABER OKU