Pamela Anderson, Tommy Lee Jones'la seks kaseti skandalının "gerçek hikayesini" kendi dizisinde anlatacağını duyurdu

Sahil Güvenlik dizisinin eski yıldızı "kurban değil, hayatta kalan" olduğunu söylüyor

(AP)

Pamela Anderson sızan seks kasetiyle ilgili "gerçek hikayeyi" yeni Netflix belgeselinde kendisinin anlatacağını duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

1990'lardaki skandal, Hulu'nun yakın zamanda gösterime giren Pam & Tommy dizisinin konusu oldu. Dizide Anderson'ı Lily James ve Anderson'ın eski eşi müzisyen Tommy Lee'yi de Sebastian Stan canlandırıyor.

Anderson, 2 Şubat'ta gösterime giren diziyle ilgili yorum yapmayı reddetse de daha sonra kendi yeni dizisini duyurarak sessizliğini bozdu.

Sahil Güvenlik (Baywatch) dizisinin eski yıldızının kendi el yazısıyla kaleme aldığı not Netflix'in resmi Twitter hesabında paylaşıldı. Notta şöyle yazıyor:

Hayatım/ Binlerce kusur/ Milyonlarca yanlış anlama/ Kötücül, vahşi ve kayıp/ Uğruna yaşayacak hiçbir şey yok/ Sadece sizi şaşırtabilirim/ Kurban değil, hayatta kalan/ Gerçek hikayeyi anlatmak için sağ olan.

Anderson'ın projenin yapımcısı olarak çalışan oğlu Brandon Thomas Lee, "gerçek hikaye" ifadesine vurgu yaparak notu kendi Instagram hikayesinde paylaştı. Ünlü oyuncunun küçük oğlu Dylan Jagger Lee de aynı şeyi yaptı.

Netlix'le iş birliğinden önce de yapım aşaması yıllardır süren belgesel, Anderson'ı hiç olmadığı kadar yakından tanıma fırsatı sağlamanın yanı sıra oyuncunun arşiv görüntüleri ve kişisel güncelerine de yer verecek.
 


Belgeselin genel özeti bu projeyi, "geçmişe dönüp profesyonel ve kişisel yoluna bakarken yolculuğunun sonraki adımlarına hazırlanan Pamela Anderson'ın hayatına dair samimi bir portre" diye tanımlanıyor.

Dizinin ne zaman yayımlanacağı henüz açıklanmadı.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU