Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal: Galatasaray’ın Vedat için 3 milyon 750 bin euro teklifine olumsuz bakıyoruz

Çaykur Rizespor, yeni transferi Atakan Akkaynak ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde Vedat Muric hakkında konuşan Başkan Hasan Kartal, futbolcularına Galatasaray’ın 3 milyon 750 bin euro teklif ettiğini ancak rakamı yetersiz bulduklarını söyledi

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal / Fotoğraf: İHA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Atakan Akkaynak'la sözleşme imzaladı.

Çaykur Didi Stadında gurbetçi oyuncu Atakan Akkaynak için düzenlenen imza töreninde konuşan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Atakan'ı ilk yılı kiralık, satın alma opsiyonu ile kadrolarına kattıklarını söyledi.

Kartal, Atakan'ın geleceği parlak bir oyuncu olduğuna işaret ederek, "Çok önemli bir oyuncu. Bize gelirken tek hedefi bizden Avrupa'ya gitmek olacak. İnşallah Rize birinci basamak olacak. İnşallah Rize'de mutlu olacak. Çaykur Rizespor onun ailesi olacak" dedi.

Kosovalı forvet Vedat Muric'in transferi hakkında da açıklamalarda bulunan Kartal, Galatasaray’ın 3 milyon 750 bin euroluk teklifine olumsuz baktıklarını, kulübü tatmin edecek bir rakam olmadığı sürece Vedat’ı kulüpten göndermeyeceklerini belirtti.

Kartal, Rize’de tüm insanlara yeşil-mavi renkleri aşılamak gerektiğini, Rize’de başka bir kulübün bayrağının asılmasına müsaade edilmemesi gerektiğini ancak bunu zorla değil güzellikle yapmak gerektiğini ifade etti. 

 

Atakan Akkaynak - AA.jpg
Atakan Akkaynak / Fotoğraf: AA

 

Atakan Akkaynak: Şutlarıma güveniyorum

Atakan Akkaynak ise Türkiye'yi takip ettiğini belirterek, şunları söyledi:

Birkaç teklif vardı. Rize ve Alanya'dan teklif geldi. Bu konuşmalar Rize için çok iyi geçti. Rize beni cezbetti. Bu nedenle burayı kabul ettim. Hollanda benim için iyi geçmedi. Şimdi yeni bir yola geçtim. İnşallah burada Avrupa'ya yol almak istiyorum.

Ofansif ve defansif orta saha oynadığına dikkati çeken Atakan, "Şutlarıma güveniyorum. Oyun pozisyonuma güveniyorum. Alman milli takımlarında oynadım. Kendime güveniyorum. İnşallah Çaykur Rizespor'da ilk 11'de yerimi almak istiyorum" şeklinde konuştu.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU