Emre Belözoğlu yeniden Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Kulübü, Medipol Başakşehir'de forma giyen eski futbolcusu Emre Belözoğlu'nu transfer ettiğini duyurdu

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalarak 6. sırada tamamlayan Fenerbahçe, transfer döneminde hızlı başladı.

Fenerbahçe Kulübü, Max Kruse ve Allahyar Sayyadmanesh'in ardından Medipol Başakşehir'de oynayan eski futbolcusu Emre Belözoğlu'nu transfer ettiğini açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Emre Belözoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Milli futbolcumuz Emre Belözoğlu’nun Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ndeki imzasında Sportif Direktörümüz Damien Comolli de hazır bulundu. Camiamızın önemli bir değeri olan Emre Belözoğlu’na yuvana ‘hoş geldin’ diyor, nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan sarı-lacivertli kulüp, Emre Belözoğlu için hazırladığı videoyu resmi Twitter hesabından paylaştı. Belözoğlu videoda valizini topladıktan sonra Fenerbahçe tesislerine doğru yola çıkıyor. Videonun sonunda ekranda beliren Belözoğlu, "Yuvama geri döndüm" açıklamasında bulunuyor. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU