Hugh Hefner hakkında yeni iddia: "Tahrik olmak için kadınların öldürüldüğü filmler izletiyordu"

Hefner'ın eski sevgilisi yeni skandalları gündeme getirdi

Secrets of Playboy, Hugh Hefner'ın kurduğu ışıltılı dünyanın karanlık yüzünü mercek altına alıyor (A&E)

Playboy markasının kurucusu Hugh Hefner'ın eski sevgilisi Sondra Theodore, Amerikalı ünlü iş adamı hakkında yeni iddialar gündeme getirdi. 

A&E kanalında yayımlanan Secrets of Playboy'un (Playboy'un Sırları) The Circus (Sirk) adlı yeni bölümünde Theodore, Playboy Malikanesi'nde yaşadığı travmatik deneyimleri anlattı.

Belgesel dizinin 14 Şubat'ta yayımlanan bölümünde 65 yaşındaki eski model, Hefner'ın birçok genç kadını "çizgiyi aşan" cinsel deneyimlere zorladığını ve zamanla her şeyin "sirke" benzediğini söyledi. 

1976 ve 1981 arasında Hefner'ın sevgilisi olan Thedore şu ifadeleri kullandı:

Her şeyi denemesi gerekiyordu. Çizgi aşılmıştı. Midemi bulandırmıştı. Bu bir sirk olmalıydı. Vampir gibiydi, hayatımı emiyordu. Gerçekten o bir canavardı.

Hefner'la Playboy malikanesinde tanıştığı ilk günü hatırlayan Theodore, onun kendisini ilk günden avucunun içine aldığını da söyledi. Eski model, Hefner'ın o gece kendisiyle birlikte olmak istediğini belirttikten sonra şöyle ekledi:

Ben 19, o da 50 yaşındaydı. Daha önce bir adamla hiç birlikte olmamıştım.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Thedore ilişkinin ilerleyen dönemlerinde Hefner'ın başka kadınlarla birlikte olduğunu ancak kendisinin başka erkeklerle birlikte olmasını önlemek için peşine casus taktığını da öne sürdü. 

Başka genç kadınları Playboy için çalışmaya ikna etmek zorunda kaldığını dile getiren Theodore, malikanede düzenlenen seks partilerinin boyutunun zamanla büyüdüğünü söyledi. 

Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Theodore, Hefner'ın cinsel eğilimlerinin giderek "daha da çirkin hale geldiğini", başka erkeklerle "acı verici" cinsel birlikteliklere zorlandığını ve hatta tahrik olmak için kadın yıldızların öldürüldüğü snuff filmler izlediklerini söyledi. 

Bunun sayesinde onun canavar olduğunu gördüm, o gerçekten bir canavardı.

Modelin bir başka iddiasına göreyse Hefner, porno yıldızı Linda Lovelace'a herkesin gözü önünde Alman çoban köpeğine oral seks yaptırdı

 

ae.jpg
Sondra Theodore, Playboy Malikanesi'nde geçirdiği döneme dair "içten içe bedenimin ve zihnimin yutulduğunu hissediyordum" dedi (A&E) 

 

Hefner'a dair bugüne kadar dile getirilen iddiaların büyük bir çoğunluğu herhangi bir cezai soruşturmaya konu olmadı. 

 

Independent Türkçe, People, The Sun

DAHA FAZLA HABER OKU