Havalimanında iki çocuğu kaçırmaya çalışan kadın suçüstü yakalandı

ABD’nin Atlanta havalimanında çocukları kaçırmaya çalışan kadının “öfkeli” ve “zihinsel sıkıntısı” bulunduğu iddia edildi

ABD’nin Atlanta kentinde havalimanında iki çocuğu kaçırmaya çalışan kadın tutuklandı. 

Polisin verdiği bilgiye göre Kansas eyaletinde yaşayan 26 yaşındaki Esther Daniels, içinde bir kız çocuğunun bulunduğu bebek arabasını annesinden uzaklaştırmak isterken gözaltına alındı.

Kamera kayıtlarında terminal binasında 5 kişilik bir aileye yaklaşan şüphelinin, puseti zorla almaya çalıştığı ve 6 yaşındaki diğer bir erkek çocuğu da alıp gitmek istediği görülüyor. Babanın da çocuğunu kadından tekrar çekip aldığı fark ediliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tartışmanın fiziksel kavga haline geldiğini gören polis hemen olaya müdahale ederken şüpheli kadın kaçmak istese de kısa sürede yakalandı.

Güvenlik görevlilerine mukavemet gösteren ve aileye bir kez daha saldıran kadın, üç polis memuru tarafından alaşağı edildi ve etkisiz hale getirildi.

Atlanta Journal-Constitution gazetesi kaçırma girişiminde çocukların herhangi bir fiziksel yara almadığını bildirdi.

Polis “zihinsel sıkıntı yaşayan” şüphelinin kaçırma girişimi esnasında “telefonunda anlaşılmaz şekilde konuştuğu” ve “öfkeli olduğu" bilgisini verdi.

Olay sonrası yerel bir hastaneye götürülen Daniels sağlık kontrolünün ardından Clayton County hapishanesine götürüldü. Çocuk kaçırma ve polise mukavemetle suçlanan Daniels kefaletsiz tutuklandı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU