Eski Playboy çalışanı: Hefner'dan hamile kalınca içimde şeytan var gibi hissettim, ondan habersiz aldırdım

Karissa Shannon, hamile kaldığı sırada Playboy'un kurucusunun 83 yaşında olduğunu söyledi

Hugh Hefner'ın malikanesi çok sayıda genç kadının davet edildiği seks partileriyle biliniyor (AP)

Eski Playboy güzeli ve porno yıldızı Karissa Shannon, 19 yaşındayken Playboy'un kurucusu Hugh Hefner'dan hamile kaldığını ve gizlice kürtaj yaptırdığını açıkladı. Shannon o sırada Hefner'ın 83 yaşında olduğunu söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkiz kız kardeşi Kristina'yla birlikte Hefner'ın Los Angeles'taki meşhur malikanesine davet edildiğini belirten Karissa Shannon, o dönem "şeytanın çocuğunu taşıyormuş gibi hissettiğini" söyledi. 

Shannon, maliyetini Hefner'ın karşıladığı 2009'daki meme büyütme ameliyatı öncesinde yaptırdığı kan testi sayesinde tesadüfen hamile kaldığını öğrendiğini belirtti. 

Mirror'a konuşan Shannon şu ifadeleri kullandı:

Başka kimseyle seks yapmıyordum, bu yüzden sadece onun bebeği olabilirdi. Ondan bir an önce kurtulmak istemiştim. Hefner'ın öğrenmesini istememiştim ve asla öğrenmedi de.

Eski Playboy çalışanı ayrıca şunları dile getirdi:

Bedenimden iğrenmiştim ve karnımda bir uzaylı varmış gibi hissetmiştim. Sanki içimde bir şeytan vardı. 83 yaşındaki bir adamın çocuğunu taşıdığımı kimsenin bilmesini istemedim.

Shannon daha sonra kardeşiyle Los Angeles'ta bir klinik bulduğunu, alışverişe gidiyormuş gibi dışarı çıkarak kürtaj işlemini gizli tutmayı başardıklarını söyledi. 

Şu an 32 yaşında olan ikiz kardeşler 19 yaşına girdiklerinde Hefner'la birlikte olmak için tuzağa düşürüldüklerini, korunmadan grup seks yapmak zorunda kaldıklarını söyledi. 

İkiz kardeşler Hefner'la ilişkilerinin ardından travma sonrası stres bozukluğu yaşadıklarını ve psikolojik danışmanlığa ihtiyaç duyduklarını ifade etti. 

Kristina Shannon ise 2017'de hayatını kaybeden Hefner'a dair şunları dile getirdi:

Hefner öldüğünde bir yanımız üzüldü ancak diğer taraftan, 'Tamam güzel, daha fazla genç kız istismara uğrayıp mahvolmayacak' diye düşündük. Playboy'un büyük bir aile olduğunu sanıyordum. Onun aslında kült olduğunu şimdi görebiliyorum.

Kardeşler yaşadıkları duygusal ıstırap ve travma nedeniyle Playboy'a dava açmaya hazırlandıklarını söyledi. 

A&E kanalında yayımlanan belgesel dizi Secrets of Playboy'un (Playboy’un Sırları) ardından birçok eski Playboy çalışanı Hefner'ın ve ışıltılı markasının istismarlarını anlattı. Ancak iddiaların aksine yüzlerce çalışan da Hefner'a destek açıklaması yapmıştı

 

Independent Türkçe, Mirror, CNN

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU