Selvi: Seyit Torun’a üzüldüm

"İmamoğlu hem krizi yönetemedi hem de zincirleme iletişim kazasına neden oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un düştüğü duruma üzüldüm"

Fotoğraf: AA

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “yemek molası” tartışmasında CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun için üzüldüğünü söyledi.

Selvi, bugünkü köşe yazısında İstanbul’da kar yağışının başladığı saatlerde İmamoğlu’nun yemek molasında olduğu görüntülerin paylaşılmasının ve sosyal medyada tartışma başlamasından çok sonra bir açıklama yapıldığını hatırlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“Bu arada İmamoğlu’ndan çok İmamoğlucu geçinen goygoycular rezil oldu” diyen Selvi, şu ifadeleri kullandı:

Görüntülerin yalan olduğunu, İmamoğlu’nun AKOM’da Kriz Merkezi’nin başında bulunduğunu savunan tweet’ler atanlar sonradan mahcup oldu. İmamoğlu, en azından kendisini savunanları zor durumda bırakmama adına zamanında açıklama yapabilirdi. Murat Ongun’un, İsviçre’de tatildeyken AKOM’da çalışıyor havasında attığı tweet’ten söz etmeme gerek var mı? Bir de trollere meydan okuma ki sormayın gitsin.

Selvi, yazısının “Seyit Torun’a üzüldüm” başlıklı kısmında şunları yazdı:

Hangi iletişim kazası diyeceksiniz. İmamoğlu hem krizi yönetemedi hem de zincirleme iletişim kazasına neden oldu. Fazıl Say’ın, Mine Kırıkkanat’ın, Mehmet Bekaroğlu’nun, Barış Yarkadaş’ın attığı tweet’lere değinecek değilim. Ama CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un düştüğü duruma üzüldüm. Seyit Torun kaliteli bir insandır. İmamoğlu’nun balıkçı fotoğrafının iftira olduğunu yönünde tweet attı. Ama Seyit Torun’un diğerlerinden bir farkı var. CHP’nin yerel yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.

 

Hürriyet, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU