James Bond'un yapımcısı: Idris Elba yeni 007 olabilir

Barbara Broccoli birçok hayranın Elba’yı Bond rolünde görmek istediğini söyledi

Idris Elba, BBC America dizisi Luther'de dedektif John Luther'i canlandırıyordu (BBC America)

James Bond serisinin yapımcısı, Britanyalı aktör Idris Elba'nın yeni 007'nin kim olacağına yönelik tartışmanın parçası olduğunu söyledi. 

Barbara Broccoli, kardeşi Michael G. Wilson'la birlikte Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall ve Spectre dahil son 9 Bond filminin yapımcılığını üstlendi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkonik rolü 2006'dan bu yana Daniel Craig canlandırmıştı. Craig, 1 Ekim 2021'de izleyicilerin karşısına çıkan Ölmek İçin Zaman Yok'la (No Time To Die) karaktere veda etmişti. 

Idris Elba ise rolü devralması muhtemel aktörler arasında uzun süredir güçlü adaylardan biri. 49 yaşındaki oyuncu Kent Kovboyu (Concrete Cowboy), Pasifik Savaşı (Pacific Rim) ve Thor: Ragnarok gibi birçok Hollywood filminde rol aldı. 

Deadline'ın Crew Call adlı podcast programına katılan Broccoli, bir sonraki Bond'un kim olacağına yönelik spekülasyonlara değindi ve birçok hayranın Idris Elba'yı 007 olarak görmek istediğini söyledi. 

61 yaşındaki ünlü yapımcı şu ifadeleri kullandı:

Idris'i tanıyoruz, onunla arkadaşız ve o muhteşem bir aktör. Ve bilirsiniz bu tartışmanın bir parçasıydı ama koltukta biri varken bunu konuşmak her zaman zordur.

Broccoli, Craig rolüne veda edene kadar bu bu meseleyi gündeme getirmemeye karar verdiklerini belirtti. 

Eğer rol Elba'ya verilirse ünlü aktör Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ve Daniel Craig'in ardından 7. Bond olacak. 

Elba'yla birlikte tartışmada ismi geçen diğer aktörler arasında Tom Hardy, Richard Madden ve Henry Cavill yer alıyor. 

 

Independent Türkçe, Deadline, Sky News

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU