Bella Hadid: Kendimi kontrol edemediğimi fark ettikten sonra alkolü bıraktım

Model bir süre hiç alkol tüketmemeyi planladığını söyledi

Bella Hadid, 2016'da "Yılın Modeli" seçilmişti (AP)

Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid, kendini kontrol edemediğini hissettiği için 6 ay önce içki içmeyi bıraktığını söyledi.

InStyle'a konuşan 25 yaşındaki model, "İçme konusunda payıma düşeni yaptım. Alkolü severdim ve öyle bir noktaya geldi ki ben bile kendimi kontrol edemeyeceğimi hissettiğim geceleri iptal etmeye başladım" ifadeleri kullandı.

Hadid doktorunun alkolün beyni üstündeki etkilerini göstermesinden sonra içki içmenin çok daha zor hale geldiğini belirtti. Model bir süre hiç alkol tüketmemeyi planladığını söyledi. 

Ünlü model artık içmeye gerek duymadığını şu şekilde dile getirdi:

İhtiyacını hissetmiyorum çünkü sabahın üçünde korkunç bir endişeyle uyandığımda bunun beni nasıl etkileyeceğini biliyorum.

Önceki haftalarda The Wall Street Journal'a verdiği röportajda Hadid "acı verici" zihinsel sağlık sorunlarına değinmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Victoria's Secret modeli zihinsel olarak çok tuhaf bir noktada olduğunu ve özellikle paparazilerin kendisini beklediği endişesiyle evden çıkmanın bile onun için çok zor olduğunu itiraf etmişti. 

Hadid geçen yıl Instagram'da paylaştığı gönderide "aşırı depresyon ve kaygıdan" mustarip olduğunu açıklamıştı.

Her gün 13 saate yakın çalıştığını ve zihinsel olarak kötü hissettikçe kendisini içkiye daha çok verdiğini söyleyen model, "Sinirlerimi yatıştırmak için içki içmeden dışarı çıkmak benim için zorlaşmıştı" demişti. 

Model eylülde alkolsüz içecek markası Kin Euphorics'i tanıtmıştı. 

 

Independent Türkçe, InStyle, Page Six, People

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU