Çocuklarını cezalandırmak için yavru köpekleri diri diri kaynattı

New Mexico’lu anne çocuk istismarı ve hayvana kötü muamele suçlarından yargılanıyor

Martha'nın çocuklarına ait yavru köpekleri onları cezalandırmak için kaynatarak öldürdüğü belirtildi / Fotoğraf: San Juan Şerif Ofisi 

Stephanie Fillion - The Independent 

ABD’de bir anne çocuklarının gözü önünde köpek yavrularını canlı halde tencerede kaynatıp öldürdü.

Bundan sonra da çocukları dövdüğü ve işkence ettiği iddia edilen New Mexico’da yaşayan Martha Couch KOB TV’ye göre yavru köpekleri çocuklarını cezalandırmak için öldürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Martha ve eşi Timothy Couch çocukların yeterince eğitim almadığı ihbarları üzerine harekete geçen Çocuk, Gençlik ve Aile Departmanı’nın (CYFD) yürüttüğü soruşturma sonrası gözaltına alındı.

Ailenin ergenlik çağındaki kız çocuklarından biri verdiği ifadede “Martha yavru köpekleri aldı ve onları dev bir tencereye koyarak kaynattı” dedi.  

Çocukların gözleri önünde gerçekleştiği iddia edilen olay için ailenin bir diğer çocuğu “ebeveynleri tarafından dövüldüğünü, vurulduğunu, bıçaklandığını, çiğnendiğini ve kolunun iç kısmında hala morlukların bulunduğunu” belirtti.

Ailenin çocuklara günde sadece tek öğün yemek verdiği de ileri sürüldü.

Çiftin çoğu yetişkin olan 15 çocuğundan en büyük oğulları 31 yaşındaki Timothy Crouch da daha önce 3 erkek kardeşine silah doğrulttuğu için gözaltına alınmıştı.

KOB TV’ye yaptığı bir açıklamada ailesine yöneltilen suçlamaları reddeden Timothy “Annem ve babam harika kişilerdir. Onlar tanıyabileceğiniz en iyi insanlardır” diye konuştu.

Anne çocuk istismarı ve hayvana kötü muamele suçlarından yargılanırken, baba da suç delilini karartma suçundan yargılanıyor. Çift çarşamba günü yeniden mahkemeye çıkacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas

Independent Türkçe için çeviren: Ayşe Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU