How I Met Your Father'ın oyuncuları tahmin etti: "Gizemli baba kim?"

Oyuncuların favori bir adayı var

How I Met Your Father, New York'ta yaşayan arkadaş grubunun flört uygulamalarıyla imtihanını anlatıyor (Hulu)

Dijital yayın platformu Hulu'da yayımlanan How I Met Your Father'ın oyuncu kadrosu gizemli babanın kim olduğuna dair tahminlerini paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden biri olan How I Met Your Mother'ın spinoff'u, Sophie adında bir annenin oğluna babasıyla nasıl tanıştığının hikayesini anlatması etrafında şekilleniyor. 

New York'ta 30'lu yaşlarında hayatının aşkını arayan Sophie'nin genç halini Hilary Duff canlandırırken karakterin yaşlı haliniyse Kim Cattrall oynuyor. 

How I Met Your Father kadrosunda halihazırda birçok erkek olması nedeniyle Sophie'nin bebeğinin babası için birden fazla aday var. 

The Hollywood Reporter'a röportaj veren dizinin oyuncu kadrosu babanın kim olabileceğine dair kendi seçimlerini söyledi. Jesse'yi canlandıran Chris Lowell ilk sözü alarak karakteri ve Sophie arasında romantik bir ilişkinin gelişebileceğini ima etti. 

Oyuncular arasındaki en popüler seçimse John Peck'in oynadığı Drew'dü. Suraj Sharma, Tom Ainsley ve Francia Raisia onun büyük bir hayranı olduklarını söyledi.

 

 

Ancak Drew ilk bölümde yer almamıştı ve Sophie'nin yaşlı hali çocuğunun babasıyla o gece tanıştığından emin olduğunu söylemişti. Dolayısıyla Drew'un baba olma ihtimali çok da yüksek değil. 

Yeni dizinin takipçilerinin adayları arasında Ian, Sid, Charlie ve Evan da var.

 

Independent Türkçe, The Hollywood Reporter, Elite Daily

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU