Alacakaranlık: Yönetmen, Pattinson ve Stewart'ın ilk öpücüğünün "yasadışı" olmasından endişelenmiş

Hardwicke seçmelerden sonra Pattinson'ı Stewart'ın reşit olmadığı konusunda uyarması gerektiğini söyledi

Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın başrollerini paylaştığı Alacakaranlık, Stephenie Meyer'in aynı isimli kitaplarından uyarlanmıştı (Summit Entertainment)

Alacakaranlık (Twilight) yönetmeni Catherine Hardwicke, Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın ilk öpücüğünün "yasadışı" olmasından endişe ettiğini açıkladı.

The Big Hit Show podcast'inin çarşamba (19 Ocak) yayımlanan yeni bölümünde Hardwicke, sunucu Alex Pappademas'a Stewart'ın Bella Swan'ı oynayacağı kesinleştikten sonra Pattinson'ın vampir filmi serisi için seçmelere katıldığını söyledi.

Spencer oyuncusu o sırada 17, Pattinson ise 21 yaşındaydı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hardwicke, 2007'de seçmelere ilk kez geldiğinde Pattinson'ın Bella'nın duygusal ilgi beslediği mükemmel, parıltılı vampir Edward Cullen'ın parçası gibi görünmediğini anımsadı.

"İçeri girdi, bir tiyatro oyunu için saçını siyaha boyatmıştı ve tuhaf perçemleri vardı. Pek formunda değildi" diyen yönetmen "Gömleği tamamen pisti ve ben 'Iıı, peki. Tamam, bakalım nasıl olacak' dedim" diye ekledi.

Fakat ikili Hardwicke'in Los Angeles'taki evinde Swan ve Cullen'ın ilk öpücüğünü canlandırdığında aralarındaki kimya barizmiş.

Kız ve Kurt (Red Riding Hood) yönetmeni Hardwicke şöyle devam etti:

Rob ve Kristen benim yatağımda seçmeye girdiler, öpüşme sahnesini canlandırıyorlardı ve Rob kendini o kadar kaptırmıştı ki yataktan düştü. Bense 'Dostum, sakin ol' dedim. Ve orada, küçük video kameramla çekim falan yapıyordum.

Seçmelerden sonra Stewart, Hardwicke'e Cullen'ı şu anda 34 yaşında olan The Batman oyuncusunun canlandırması gerektiğini söylemiş.

Pappademas'a "Aralarında güçlü bir kimya olduğunu söyleyebilirim ve 'Aman Tanrım' dedim. Sanırım Kristen 17 yaşındaydı. Yasadışı bir şeyler yapmak istemem" diye anlatan Hardwicke daha sonra Pattinson'ı Stewart'ın reşit olmadığı konusunda uyarmış.

Yönetmen şöyle devam etti: 

Rob'a 'Bu arada Kristen 17 yaşında. Ülkemizde reşit olmayan biriyle cinsel ilişkiye girmek yasadışı' dedim. Ve Rob 'Ah, tamam her neyse' dedi.

Stewart ve Pattinson 2009'da çıkmaya başladı fakat 2012'de Stewart'ın Pamuk Prenses ve Avcı'nın (Snow White and the Huntsman) yönetmeni Rupert Sanders'la ilişkisi olduğu ortaya çıkınca kısa süreliğine ayrıldı. 2013'te ilişkilerine tamamen son verdiler. Pattinson 2019'da verdiği bir röportajda aralarının iyi olduğunu doğrulamıştı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU