Dubai'de rekor kıran yılbaşı gösterisi

Dubai'de dünyanın en uzun kulesi olan Burç Halife'de yapılan havai fişek gösterisi eşliğinde 1 milyon kişi yeni yılı kutladı

Dubai'de saatler gece yarısını gösterdiğinde, vatandaşlar yeni yılı kutlamak için sokaklara döküldü. Dubai'deki eğlenceler, New York ve Sydney gibi dünyanın en büyük şov merkezlerindeki kutlamaları aratmadı. 

Dünyanın en uzun kulesinde ihtişamlı gösteri

Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük şehirlerinden biri olan Dubai'de devasa binalar ve yapılar dikkat çekiyor. Durum böyle olunca yılbaşı kutlamaları da büyüleyici oluyor.

 

 

Burç Halife, 828 metre uzunluğu ile dünyanın en yüksek binası ünvanını elinde bulunduruyor. Meydanlara toplanan vatandaşlar, devasa binaların arasında havai fişek gösterisinin tadını çıkarıyor. 

 

 

LED ekran rekoru

Tepeden tırnağa rengarenk bir havaya bürünen şehrin en gözde yapısında son teknoloji devasa LED ekranı izleyenleri büyülüyor. Binanın baştan aşağı şekilde dış cephesine yansıtılan görüntüler meydandaki kutlamalara farklı bir renk katıyor. Söz konusu LED ekranı dünyada bir binaya yansıtılan en büyük görüntü olma rekorunu elinde bulunduruyor.

DAHA FAZLA HABER OKU