Keanu Reeves: Hayatım boyunca yalnızca iki ünlüden imza istedim

Ünlü aktör en sevdiği şarkı ve filmi de paylaştı

Keanu Reeves, Matrix Resurrections'da Neo karakterini 4. ve son kez canlandırdı (AP)

Kanadalı aktör Keanu Reeves bugüne kadar sadece iki ünlüden imza istediğini ve bu kişilerin kim olduğunu açıkladı. 

ABD'li komedyen Stephen Colbert'in programı The Late Show'a 13 Ocak'ta katılan Reeves hakkında merak edilen bir dizi soruya yanıt verdi. Başka bir ünlüden, imza isteyip istemediği programda aktöre yöneltilen sorulardan biriydi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Reeves müzik grubu The Velvet Underground'ın gitaristi Lou Reed'den ve komedyen George Carlin'den imza istediğini söyledi.

Reeves, Reed'den imzayı bir arkadaşı için istediğini belirtti. Müzisyen küçük bir kağıt parçasının üstüne sadece "Lou Reed" yazmış.

Bill and Ted'de birlikte rol aldığı Carlin ise aktöre, "Sevgili Keanu, s**tir" diye imza vermiş. Reeves daha sonra bunun Carlin'in tipik imza tarzı olduğunu öğrenmiş. 

Kısa süre önce The Matrix Resurrections'la hayranlarının karşısına yeniden çıkan Reeves, Lou Reed'le anısını programda şu ifadelerle anlattı:

Bu konuda rahattı. Küçük bir kağıt parçası ve mavi mürekkepten ibaretti. Sadece 'Lou Reed' yazıyordu.

Reeves, Carlin'le anısınıysa şöyle aktardı:

Sanırım, 'Sevgili Keanu, s**tir' yazmıştı. Bunu hep benim için yazdığını düşünmüştüm. Sonra kendisine aynı şeyi yazdığını söyleyen biriyle tanıştım!

Aktör programda ayrıca en sevdiği şarkının Joy Division'dan Love Will Tear Us Apart, en sevdiği filminse 1975 yapımı Roller Ball olduğunu söyledi.

 

Independent Türkçe, Movie Web, NME

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU